Atac: Irinel Columbeanu, pus la zid că şi-a abandonat tatăl

De: Cătălina Matei / 01.06.2016, 15:33
Atac: Irinel Columbeanu, pus la zid că şi-a abandonat tatăl
Irinel Columbeanu şi-a pus în cap fanii din mediul virtual. Aceştia l-au pus la zid, pe Facebook, acuzându-l că şi-a abandonat tatăl.

La 91 de ani, Ion Columbeanu se simţea singur în propria locuinţă, iar problemele de sănătate specifice vârstei l-au determinat pe Irinel să-l interneze la azil. Acuzaţiile fanilor sunt nefondate, deoarece Irinel Columbeanu îşi vizitează tatăl aproape zilnic.

 „Domnul Ion Columbeanu a fost adus în centrul nostru acum aproximativ o lună. Cum nici acasă nu-i mai plăcea, fiul dânsului a dorit să încerce şi la noi, poate se simte bine. Ceea ce s-a şi întâmplat… S-a internat şi se simte foarte bine, mai bine ca oriunde a mai fost până acum. Fiul său l-a vizitat aproape zilnic. În principiu, va rămâne aici atât cât se va simţi bine şi cât va dori, fiul nu i-a impus nimic”, a declarat patronul centrului pentru Ziarul Ring.

E coleg cu Mama Zina

Cu fosta creatoare de modă Zina Dumitrescu, internată în acelaşi centru, Ion Columbeanu s-a văzut întâmplător, în timpul unei plimbări prin grădină. „Doamna Zina nu l-a recunoscut, dânsul a fost cel care i-a întins mâna şi a salutat-o. Apoi au stat de vorbă şi au depănat amintiri. Îi despart 10 ani, dar au o viaţă întreagă de comentat, mai ales că s-au întâlnit în perioada comunistă şi au mai avut de-a face şi în democraţie. Zina face mişcare zilnic pe aparatele de fitness, e foarte zglobie, însă seniorul Columbeanu preferă plimbările, şi-a făcut deja doi prieteni care din punct de vedere cerebral sunt tot OK, însă au probleme locomotorii, ca dânsul, de altfel. Se deplasează singur de obicei, însă uneori şi ajutat. Sunt momente când are nevoie să meargă cu ajutorul cadrului sau să fie sprijinit