Atac la soţia lui Cătălin Măruţă: „Mult mai interesantă decât anosta şi insipida Andra”

De: Cristiana Trifu / 06.03.2018, 15:00
Atac la soţia lui Cătălin Măruţă:
Atac dur la adresa vedetelor de pe plaiurile mioritice.

Mircea N Stoian, unul dintre cei mai controversaţi jurnalişti de la noi, a lansat mai multe atacuri la adresa Andrei, Mihaelei Rădulescu şi Andreei Marin.

Foto fabulos! Cuminţica Andra a pozat topless

Motivul incredibil pentru care Andra nu pozează în costum de baie! – Imagini rare

Andra s-a îngrăşat: „Nu merg la sală şi nu ţin diete” – FOTO

Ce a crescut fetiţa Andrei! Uite cum arată acum! Fotografii de colecţie

Andra, poza care va încinge imaginaţia fanilor! Bluza a trădat-o grav – FOTO

Cât câştigă lunar familia Măruţă. Sumele sunt uriaşe!

”Mărturisesc deschis (la doi nasturi de la cămaşă) că în războiul dintre Mihalea Rădulescu şi Andreea Marin eu am ţinut cu Steaua.  Dacă e să privim prin ochelarii actualităţii, Mihaela Rădulescu e ca imagine cu o lungime de silicon în faţa Andreei Marin,  şi asta nu e chiar bine, pentru că Andreea e mult mai naturală şi mai cu ouătoarele minţii acasă. Ani la rând pseudo-războiul dintre cele două dive ale momentului a generat sute de ştiri şi a avut parte de campanii de presă, cât să ţii două ziare, cu angajaţi cu tot, la foc mic şi clocot mare.

Două temperemente, două dive, două moduri de a vedea viaţa. Mihaela,  pe care o ştiu de vreo 25 de ani, a început să urce pe potecuţa celebrităţii odată prezenţa ei în emisiunea ”Duminica în familie” de la Antena 1, produsă la vremea respectivă de prietenul meu Cornel Diaconu, Dumnezeu să-l odihnească. După  câteva rateturi numite TELE7 abc şi PRO TV, pentru sportiva de televiziune de atunci a urmat o mică pauză de regrupare a carierei. Cornel dădea probe peste probe, pentru postul de  prezentatoare, fără vreun rezultat palpabil precum nodul la sân.  Stând cu el la taclale, în sediul firmei de pe Bulevardul Ana Ipătescu, cu se numea atunci i-am propus ca variantă pe Mihalela, cu care mă întâlnisem în dimineaţa respectivă, întâmplător, în oraş, ca variantă de prezentatoare. Cred că i-am dat şi telefonul ei. La câteva zile după, Cornel m-a chemat să văd probele şi mi-a spus că e ok că e a e aleasa.

Asta a fost începutul. Acum Mihalea Răduescu e visul oricărei piţipoance, care aspiră să sară pârleazul la nivelul de divă şi să se mute din Balta Albă în Băneasa. Gureşă, ca un curcan atacat de o pisică în bătătură, dezinhibată şi cu silicoanele aproape toate la locul lor, Mihaela este o prezenţă incitantă, mult mai interesantă decât anosta şi insipida Andra, cu care este colegă de platou. Locuind în localitatea Monaco, judeţul Coasta de Azur, fostă nevastă de om potent de afaceri, cu un copil frumos, pe care îl ascunde, cât şi cum poate, de ochii lacomi ai presei, într-o relaţie stabilă cu un jupân de elicopter, cu care nu vrea să se mărite, doamna Rădulescu dă cu băţul prin gardul celebrităţii, ori de câte ori simte nevoia şi o simte destul de des, fără să-i pese ce spune pudicul popor, amăgit prea des cu manelişti şi cruduţe la minte.

Diva de Monaco nu se sfieşte nici să lase urme prelungi de priviri lascive pe trupurile tinereilor care-i plac, nu a pregetat să se dea prin făină, precum şniţelul de porc, în văzul a milioane de oameni, vorbeşte liber şi cu perdeaua doar puţin trasă despre sexualitate şi în general face cam tot ce altele la vârsta ei îşi refuză. Dacă mai adaug şi faptul că a locuit ceva vreme, cu acte, în aşternuturile lui Ştefan Bănică, loc prin care au mai trecut, cu acte sau fără, şi alte celebrităţi în frunte cu ”rivala ” Andreea Marin  şi că a scris o carte din care nu am înţeles mai nimic,  imaginea ei se rotunjeste acum cu albuş şi gălbenuş, ca un ou de la găina fetiş a Iuliei Albu”.  a scris Mircea Stoian pe blogul personal.