Atacurile din Mumbay in imagini (Poze)

Apropo.ro / 28.11.2008, 12:01
Atacurile din Mumbay au inregistrat pana la aceasta ora cel putin 150 de morti si peste 350 de raniti, in urma atacurilor

Atacurile din Mumbay au inregistrat pana la aceasta ora cel putin 150 de morti si peste 350 de raniti, in urma atacurilor armate si exploziilor produse incepand de miercuri.

Atentatele au avut loc in zece tinte: gara centrala, un restaurant, hoteluri de lux (Taj Mahal, Trident/Oberoi). Se pare ca tinta atacatorilor au fost turistii (occidentali).

Autoritatile indiene au declarat ca in spatele acestor atacuri ar putea fi grupari pakistaneze. Fortele de securitate indiene au ucis 9 atacatori si mai au in arest alti 9.

In ciuda faptului ca autoritatile indiene cred ca este vorba de militanti pakistanezi, o grupare a Mujahedinilor Deccanului a revendicat atacurile din Mumbay.

Pana in prezent s-au constatat 50 de morti in hotelul Taj Mahal. Presa din India scrie ca Hotelul Trident este in mainile autoritatilor indiene.

Printre morti se afla si 2 politicieni australieni, seful antitero din Mumbay si 12 politisti. Autoritatile indiene continua sa faca progrese in ce priveste eliberarea de ostatici.

ATACURILE DIN INDIA, MUMBAY, IN IMAGINI

atacuri mumbay

atacuri mumbay

atacuri mumbay

Foto: Associated Press, Reuters

Â