Atâtica! Atâtica!

Apropo.ro / 13.03.2006, 12:16
Atâtica! Atâtica!
S-au încheiat oficial zilele femeilor. A trecut 1, a trecut 8 martie. Așa cum banuiam, la tv, nici anul acesta originalitatea n-a caștigat prea multe fața de aceleași clișee: striperi și diverse petreceri ale femeilor. Care, nu se știe de ce,

S-au încheiat oficial zilele femeilor. A trecut 1, a trecut 8 martie. Așa cum banuiam, la tv, nici anul acesta originalitatea n-a caștigat prea multe fața de aceleași clișee: striperi și diverse petreceri ale femeilor. Care, nu se știe de ce, trebuie musai facute de ras chiar de ziua lor.

Am avut ocazia sa-l vedem pe fostul președinte Iliescu sarutand tot ce mișca feminin prin sala de bal (sau se lasa sarutat?!) și pe Geoana dansand cu un microfon tv în mana la fel de grațios ca și cum ar fi ținut un trandafir (roșu!) în dinți. Iar Vanghelie și-a împlinit visul, pentru cateva minute s-a vorbit despre el frumos și apreciativ. Macar din punctul de vedere al doamnelor care s-au simțit sarbatorite cu adevarat. Pana și titlul știrii a fost unul pe masura: „Vanghelieopt martie”. Oricum, primarii au fost cei mai perverși propunand masurarea bustului angajatelor sau a picioarelor (pe interior!). Niște țarani!

În prefectura capitalei lumea a dansat pe rupte. Mioara Mantale a dat tonul petrecerii ca deh, nu degeaba îi scoate pe barbați din impasuri (Apropo, domnule Videanu speram ca v-ați facut datoria și ați cumparat buchete imense de flori pentru episodul cu cainii comunitari).

În rest, am aflat ca la TV Sport barbații pot sa învețe cațiva pași de dans incitant (de dezbracat se descurca ei) și ca, probabil, „cainii roșii” au sa-și faca pentru anul viitor o trupa de dansatori exotici „Flamingo dogs”. De ce nu? În fond și rapidiștii canta „Noi suntem mai hopa-tropa” – acum, ce-i drept, au toate motivele.

Pana și la VDTV avem (din nou) ocazia sa vedem striperi. De data aceasta unul serios, care vrea sa se casatoreasca. Și care are o iubita stabila decațiva ani buni, cu toate ca în fiecare an, de 8 martie (macar) multe alte femei se bucura de unduirile lui. Sa mai spuna cineva ca femeile nu sunt altruiste!

Încheiem în forța, cateva imagini din cluburile pline ochi de femei doritoare de striperi. Și, surpriza, maaarea dezamagire. În loc sa țipe fericite, zambesc dezamagite aratand spre camera „Atatica!”. Mda, nu știm cum s-au simțit baieții dansatori vazand asta da cu siguranța iubiții și soții au fost încantați sa asculte acasa: „Știi, anul viitor nu ma mai duc cu fetele, anul viitor vreau un 8 martie cu tine”.

Tags: