Atelierul de dramaturgie 2006

Apropo.ro / 26.07.2006, 17:32
Atelierul de dramaturgie 2006
British Council, The Royal Court Theatre, UNITER și Teatrul Național din București anunța Atelierul de dramaturgie 2006. Atelierul se va desfașura la București între 30 Octombrie și 5 Noiembrie și este deschis tuturor dramaturgilor care nu au


British Council, The Royal Court Theatre, UNITER și Teatrul Național din București anunța Atelierul de dramaturgie 2006. Atelierul se va desfașura la București între 30 Octombrie și 5 Noiembrie și este deschis tuturor dramaturgilor care nu au participat în trecut la programele rezidențiale Royal Court la Londra.

Data limita de primire a înscrierilor este 1 Septembrie 2006.

Toate aplicațiile vor fi analizate de Departamentul Internațional al Royal Court în consultare cu UNITER și British Council. Selecția finala va fi realizata de catre Royal Court.

Aplicațiile vor fi trimise pe adresele UNITER ([email protected]) și British Council ([email protected]) pâna la data de 1 Septembrie 2006.

Aplicațiile vor conține:

o CV în limba engleza (va rugam nu uitați sa menționați vârsta!)

o O scrisoare de motivație in limba engleza: detaliile, motivele pentru care doriți sa participați la atelier

o O scena dintr-o piesa scrisa anterior sau la care lucrați în prezent (în limba romana)

o Sinopsisul piesei din care face parte scena (în limba româna)

o Cunoașterea limbii engleze nu este obligatorie

Costurile de participare pentru dramaturgii selecționati vor fi acoperite de organizatori (cazare, mese, transport intern cu trenul).

Cei selecționați vor primi informații administrative la mijlocul lunii octombrie.

UNITER

Tags: