Atentat Nisa. Leonardo DiCaprio va dona o sumă importantă pentru supravieţuitori

De: Cătălina Matei / 22.07.2016, 10:29
Atentat Nisa. Leonardo DiCaprio va dona o sumă importantă pentru supravieţuitori
Leonardo DiCaprio va dona o sumă importantă, ce n-a fost încă divulgată, pentru supravieţuitorii şi familiile victimelor atentatului terorist de la Nisa, petrecut pe 14 iulie, soldat cu moartea a 84 de persoane.

Actorul a organizat miercuri seară gala anuală a fundaţiei sale de caritate şi ecologie în sudul Franţei.

Opulenţă! Cum arată vila lui Leonardo DiCaprio? Se închiriază cu 4.500$ pe noapte

La gală Leonardo DiCaprio a anunţat că va vărsa o parte dintre banii strânşi de fundaţia sa către organzaţia „Give for France”, un program creat de Fondation de France pentru sprijinirea financiară a supravieţuitorilor şi familiilor victimelor atentatului terorist de la Nisa, petrecut pe 14 iulie, soldat cu moartea a 84 de persoane, scrie mediafax.ro

Pe mama lui Leonardo DiCaprio o ştie o lume întreagă! Cum arată tatăl actorului

Ca în fiecare an, Leonardo DiCaprio a invitat o pleiadă de staruri hollywodiene la gala fundaţiei sale ecologice, care se ocupă de prezervarea mediului înconjurător şi luptă împotriva schimbărilor de climă. Noul actor fetiş al regizorului Martin Scorsese a adunat 900 de invitaţi pe domeniul Bertaud-Belieu de Gassin din împrejurimile oraşului Saint Tropez. Arnold Schwarzenegger, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Kate Hudson, Bono, Jonah Hill, Tobey Maguire, Charlize Theron, Edward Norton, Robert de Niro, Bradley Cooper şi Mariah Carey au fost la petrecerea lui Leo DiCaprio.