Atentat terorist în Volgograd: Cel puțin 12 oameni au murit și 28 au fost răniți

Apropo.ro / 30.12.2013, 12:00
Atentat terorist în Volgograd: Cel puțin 12 oameni au murit și 28 au fost răniți
Douăsprezece persoane au murit și alte 28 au fost rănite în urma unei explozii produse luni dimineață într-un troleibuz din Volgograd, în sud-vestul Rusiei.

Bilanțul exploziei produse luni dimineață într-un troleibuz în orașul Volgograd s-a ridicat la 12 morți și 28 de răniți, a anunțat Ministerul rus al Sănătății, citat de agenția Itar-Tass, în pagina electronică.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Două dintre persoanele rănite au murit la spital, ceea ce a ridicat bilanțul victimelor la 12. Potrivit ultimelor informații oferite de reprezentantul Ministerulul Sănătății, Oleg Salagai, alte 28 de persoane rănite a fost internate în spital.

Atacul de luni s-a produs la o oră de vârf pe una dintre cele mai aglomerate străzi ale orașului. Numeroși locuitori, care s-au adunat în spatele cordonului amplasat de poliție la locul exploziei susțin că în troleibuz se aflau mulți elevi care mergeau la școală.

„A fost un zgomot puternic, apoi o lumină și tot drumul era în fum. Trecătorii nu au înțeles ce s-a întâmplat, într-o primă fază. Dar apoi, când au văzut flăcările ieșind din troleibuz și cadavrele victimelor în jur, au fost îngroziți”, a declarat una dintre martorele oculare, Polina.

Citește mai multe detalii despre atentatul de la Volgograd, pe Mediafax.ro