Atentie, elevi! Profa Corina s-a intors printre voi

Apropo.ro / 01.10.2008, 18:00
Atentie, elevi! Profa Corina s-a intors printre voi
Profesoara Corina Vasile, cea din cauza careia elevul Ralph s-a sinucis anul trecut, s-a intors din Anglia!

Profesoara Corina, cea din cauza careia elevul Ralph s-a sinucis anul trecut, s-a intors din Anglia. Corina Vasile a revenit in tara pentru a-si vedea linistita in continuare de viata, alaturi de sotul ei, anunta ziarulring.ro.

Corina Vasile este profesoara din cauza careia se presupune ca s-ar fi sinucis Bogdan Costache "Ralph", anul trecut. Cu toate ca s-a putut observa o relatie mai apropiata intre Corina si Ralph (cu scrisori si mesaje amoroase, vizite si imbratisari tandre, toate cu martori: parinti, prieteni), judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis inchiderea dosarului, faptul ca ea este nevinovata, chiar daca parintii elevului au cerut reluarea anchetei. Parintii lui Ralph ii acuza pe procurori ca au refuzat efectuarea unui experiment judiciar si a unei expertize tehnice – dinamice, prin care sa se stabileasca modul in care a sarit de la etaj, informeaza gandul.info.

Sursele spun ca profesoara si sotul ei s-au intors in tara inca de anul trecut, dar au preferat sa stea departe de ochii lumii. Vecinii spun ca nu i-au mai vazut la garsoniera unde s-a intamplat tragedia, insa o ruda de-a acestora mai vine in vizita periodic, pentru a o intretine.

Se aude ca cei doi si-au schimbat buletinele, noile adrese figurand in Targoviste.

Avand in vedere "actiunile" profesoarei, nu ii dorim decat sa nu mai profeseze si nici sa aiba priza la boboci!

VEZI AICI TOP 10 SCANDALURI SEXUALE DIN ROMANIA

 

Vezi Bancul Topless al Zilei, numai pe Showbiz.ro