Atenție la Sergilia și Costelina!

Apropo.ro / 06.02.2006, 17:08
Atenție la Sergilia și Costelina!
Va amintiți Kuplometrul marca TV K lumea? Ei bine e de domeniul trecutului. Acum a aparut un alt fel de "momeala" pentru cei care vor sa umple buzunarele televiziunii în cauza. Daca vrei sa afli care este potențialul tau în ale îndragostelii iei una bucata nume, data


Va amintiți Kuplometrul marca TV K lumea? Ei bine e de domeniul trecutului. Acum a aparut un alt fel de „momeala” pentru cei care vor sa umple buzunarele televiziunii în cauza.

Daca vrei sa afli care este potențialul tau în ale îndragostelii iei una bucata nume, data nașterii și trimiți SMS la un anumit numar.

În funcție de cheful calculatorului primești raspunsul la întrebarile care te chinuie (sau se presupune ca te-ar chinui) și anume „De cate iubiri vei avea parte și care sunt numele spre care sa te îndrepți cu inima deschisa?”.

Am încercat sa aflam și la noi acasa, adica în redacție, cine pe cine ar trebui sa iubeasca. Din pacate…deși am sperat cu toții ca macar vreunul din numele pe care ni le recomanda calculatorul sa ne convina și noua… n-a fost chiar așa. Dar macar ne-am distrat pe cinste. Și cum sa nu razi cand citești ca unul dintre colegi va avea parte de o dragoste lunga și plictisitoare cu o fata pe nume… Costelina! Iar altul, cu cineva al carui nume e Sergilia? No offense…

Sa nu mai spunem de numarul impresionant de viitoare iubiri cu care s-au ales unii dintre noi, 30 de exemplu. Nu e vorba de aventuri, dar vorba uneia dintre „victime”, „Cat trebuie sa mai traiesc sa am 30 de viitoare relații serioase?!”

Oricum, o alta colega a aflat cu ocazia asta atat prenumele cat și numele unei viitoare iubiri: Dragoș Lupu. Nu parea foarte influențata de rezultat dar era mirata de acuratețea lui. Va dați seama cat o fi cautat calculatorul în baza de date numele respectiv? Nu înțelegem de ce n-au dat și un numar de telefon, o adresa, ceva.

Cel mai interesant a fost ca unei alte colege, același nemernic de computer i-a oferit trei variante de nume de iubiri, unul dintre ele aparand de doua ori. Iar alteia: varianta de nume feminin. (Nu ca am avea noi ceva împotriva relațiilor de acest gen, dar fata e atrasa de barbați în mod cert).

Ideea e ca într-un fel sau altul asemenea concursuri, jocuri sau cum vreți sa le spuneți sunt parca facute pentru ras isteric în grup. Dar atat. Așa ca am trimis noi SMS-urile. Nu va mai cheltuiți și voi banii!

Tags: