Atenționare meteorologică: Cod galben de ploi și vânt

Apropo.ro / 25.02.2013, 16:40
Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi și intensificări ale vântului, valabilă de marți de la ora 02:00 până miercuri la ora 15:00 în București și 22 de județe din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului, valabilă de marți de la ora 02:00 până miercuri la ora 15:00 în București și 22 de județe din țară: Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți, Dolj, Vâlcea, Olt, Teleorman, Argeș, Giurgiu, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Buzău, Călărași, Ialomița, Brăila, Tulcea, Constanța și parțial în Hunedoara, Sibiu și Brașov.

Ce temperaturi vor fi în perioada 18 februarie – 4 martie

În intervalul menționat, în regiunile sudice va ploua pe arii extinse, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp, iar în vestul Olteniei și în sudul Banatului izolat se vor cumula peste 40…50 l/mp.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În zona de munte vor fi mai ales ninsori. Spre sfârșitul nopții de marți spre miercuri și în prima parte a zilei de miercuri în sudul teritoriului local ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

cod galben de ploi si vant

Cod galben de ploi si vânt în intervalul 26 februarie 2013, ora 02 – 27 februarie, ora 15

Vântul va avea intensificări susținute în sudul Banatului, inclusiv zona sa montană și în Carpații Meridionali, unde vitezele vor fi de peste 70…80 km/h, dar local și temporar și în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, cu rafale de 50…60 km/h.