Atestat de limba franceza

Apropo.ro / 25.02.2002, 15:28
Atestat de limba franceza
Centrul Cultural Francez din Timișoara anunța persoanele care au participat la cursurile pentru obținerea Diplomei Aprofundata de Limba Franceza (DALF), ca-și pot ridica atestatele corespunzatoare sesiunii din decembrie 2001. Urmatoarea sesiune de examene de control

Centrul Cultural Francez din Timișoara anunța persoanele care au participat la cursurile pentru obținerea Diplomei Aprofundata de Limba Franceza (DALF), ca-și pot ridica atestatele corespunzatoare sesiunii din decembrie 2001.

Urmatoarea sesiune de examene de control pentru DALF va avea loc în perioada 11-19 mai 2002, iar înscrierile pentru aceasta sesiune au loc între 11 martie și 14 aprilie.

Diploma Aprofundata de Limba Franceza atesta competența în limba franceza, permite efectuarea de studii universitare sau post-universitare în Franța, fara ca studenții sa mai dea testele lingvistice necesare accesului în universitațile din acest stat.

Diploma este recunoscuta în 152 de țari din lume, de toate universitațile Uniunii Europene și este eliberata de Ministerul Educației Naționale din Franța.

[Hunedoreanul]