Atestate pe pile?

Apropo.ro / 08.09.2004, 16:53
Atestate pe pile?
... surse de încredere din Ministerul Culturii și Cultelor afirma ca atestatele pe care le primesc diverse persoane și care le confera unele privilegii se dau numai și numai pe pile, cunoștințe și relații. Pentru județul Timiș a fost nominalizat

… surse de încredere din Ministerul Culturii și Cultelor afirma ca atestatele pe care le primesc diverse persoane și care le confera unele privilegii se dau numai și numai pe pile, cunoștințe și relații. Pentru județul Timiș a fost nominalizat Mihai Iatan, director tehnic la Muzeul Banatului, beneficiar al unui astfel de atestat care-i permite sa fie diriginte de șantier la restaurarea unor monumente istorice. Se spune ca respectivul atestat a fost obținut dupa ce, cu câtava vreme în urma, persoane influente din conducerea CJT au intervenit pâna la ministru.

Dispariția consacraților

…în PRM a început revoluția. Mai exact, se pare ca monștrii sacri ai filialei locale vor fi maziliți de „tribunul pe cal alb” din cauza rezultatelor slabe. Și, din acest motiv, vor arunca în lupta tinerii lupi din partid. Iar dupa cum se zvonește prin înaltele cercuri de acolo, Ioan Nasleu va fi primul pe lista la deputați. Doar bani are, soția model este acasa, experiența politica își face.

Mici ilegalitați

… directoarea adjuncta de la Liceul Economic din Timișoara este foarte tânara. Pâna aici, nimic rau. Dar ea a ajuns pe funcție fara sa aiba nici un grad didactic de profesor luat și fiind doar suplinitoare, înca netitularizata. Pe deasupra, ea nici nu a participat la nIci un concurs pentru postul pe care-l ocupa. Adica a ajuns directoare adjuncta fara sa respecte legea. Se pare ca ascensiunea fulminanta de care s-a bucurat este datorata unor relații foarte bune pe care familia tinerei profesoare le are cu inspectorul general Avram Florea.

Înapoi la facultate

… „batrânii” senatului UMFT par sa se fi razgândit între timp în ceea ce-l privește pe doctorul Branea, implicat recent într-un megascandal sexual. Pe la colțurile amfiteatrelor se vorbește ca profesorul Branea va fi reprimit în instituția de învațamânt superior și va preda în continuare studentelor, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat… Inițial, dupa ce a fost implicat în megascandalul cu studenta care a oferit favoruri sexuale pentru a trece un examen și a fost filmat cu camera ascunsa, profesorul Dorel Branea a fost luat în discuție de senatul UMFT fiind sancționat cu „pensionarea” și interdicția de a mai susține examene cu studenții.

Banateanul