Ati spus Mosului ce va doriti?

Apropo.ro / 18.12.2007, 18:06
Ati spus Mosului ce va doriti?
Tot restul anului ati avut timp sa va ganditi la ce va doriti de sarbatori.

Tot restul anului ati avut timp sa va ganditi la ce va doriti de sarbatori. Daca nu ati facut-o inca mai grabiti-va, caci nu mai este mult timp pana cand Mosul va pune sacul in sanie si va porni alaturi de reni spre voi.

Colindand prin magazine am observat ca din ce in ce mai multi tineri se indreapta spre rafturile pline de carti cu dorinta de a pune cuiva sub brad, de exemplu, cartea mult dorita. Sau poate pentru colectia personala.

Tematicile sunt din fericire diverse, astfel incat gusturile pot fi satisfacute fie ca este vorba de o carte de design interior sau moda, fie retete speciale internationale sau ambianta Feng-Shui.

Pentru cei care prefera muzica in surdina in compania unei carti magazinele de specialitate le ofera ultimile noutati in functie de preferinte.

Magazinele cu articole de imbracaminte ofera reduceri promotionale in asa fel incat ce iti doreai odata sa iti cumperi. Fie ca este vorba de o tinuta eleganta-chic pentru Craciun/Revelion sau un echipament pentru excursia pe partia de ski pe care nu vrei sa o ratezi iarna asta, este timpul sa te rasfeti si tu macar odata pe an daca in rest nu o faci.

In cazul in care te-ai gandit sa faci cadou o colectie de dvd-uri nu ai cum sa nu gasesti ce cauti. Sunt o multime de magazine care iti ofera posibilitatea sa achizitionezi lucrurile ravnite, si chiar daca asa nu le gasesti nu uita de internet si cate oferte ai la dispozitie, mai ales daca nu ai timp de umblat prin oras.

Telefoanele au devenit un accesoriu mai mult decat util, iar piata este plina de telefoane practice, elegante, fashion sau business. Ai de unde alege, tot ce conteaza este cat esti dispus sa investesti.

Nici de cei mici nu uitam mai ales cand stim cum reactioneaza cand este vorba sa gaseasca sub brad cadouri. Nu am sa inteleg niciodata de ce lucrurile pentru copii sunt mai scumpe decat cele ale adultilor, dar cum nimic nu se poate schimba, mergem inainte si incercam sa tinem pasul. In afara hainutelor si a lucrurilor pentru scoala, acum este momentul sa ne destindem si sa intram si noi in lumea povestilor si a copilariei alaturi de ei atunci cand va hotarati asupra papusilor, a masinutelor sau a jocurilor. Putine se compara cu momentele in care copilul tau te invita sa incercati impreuna noul joc primit de la Mosul sau sa va dati cu parerea ce rochita este mai potrivita papusii pentru zilele de sarbatoare.

Lista ar putea continua la nesfarsit, am incercat sa va dau cateva idei de plecare pentru cadouri. Stiti oricum cum este – socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, nu trebuie decat sa te inarmezi cu rabdare si cardul plin.

Goana dupa cadouri a inceput acum doar revizuiti wish-list-ul si lasati-l undeva la vedere sau la cumparaturi.