Atleta Mirela Lavric, internată după ce a căzut de la etaj

De: Gabriela Voicu / 13.11.2013, 11:30
Atleta Mirela Lavric, internată după ce a căzut de la etaj
Atleta Elena Mirela Lavric (22 de ani), multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri și campioană mondială de tineret, la aceeași probă, a căzut de la etajul unui bloc, luni seară, iar polițiștii suspectează că ea a vrut să se sinucidă.

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiții internaționale, a ajuns la spital, luni seara, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iași în care locuia fostul său iubit. Incidentul a avut loc pe strada Vasile Lupu din cartierul Tătărași.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Principala ipoteză a anchetatorilor este că sportiva ar fi încercat să se sinucidă.

Elena Mirela Lavric

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care tânăra a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon”, iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Elena Mirela Lavric a solicitat să fie externată după câteva ore, neavând răni grave, apoi a plecat acasă, la Vaslui.

Poliția a deschis o anchetă. Surse din rândul anchetatorilor spun că tânăra de 22 de ani ar fi venit la Iași în încercarea de a se împăca cu fostul său prieten, care ar fi refuzat, astfel că sportiva s-ar fi aruncat de la etaj, după o ceartă cu tânărul de 23 de ani.