Atmosfera devine INCENDIARĂ pe „Insula iubirii”! Noi poveşti încep să ia naştere în Thailanda

De: Alexandra Necsoiu / 29.05.2017, 11:22
Atmosfera devine INCENDIARĂ pe „Insula iubirii”! Noi poveşti încep să ia naştere în Thailanda
Şirul dezvăluirilor pe care le fac unii dintre concurenţi continuă pe „Insula iubirii” luni, 29 mai, de la ora 20:30, la Antena 1, iar relaţiile între concurente şi ispitele lor devin mai apropiate. Diana se simte confortabil cu decizia ei şi cu Andy, iar povestea lor devine din ce în ce mai fierbinte, astfel încât cei doi ajung să se sărute, sub privirile celorlalţi.

Cum va decurge întâlnirea Mariei cu ispita Robert la tigri, de ce concurenta trece prin mai multe schimbări de atitudine şi, de asemenea, ce se va întâmpla între cei doi seara, când rămân singuri în resort, telespectatorii vor vedea luni, de la ora 20:30 la Antena 1. Cosmin şi Anuryh îşi vor petrece şi ei întâlnirea câştigată împreună, într-un parc de distracţii. Ce va discuta el cu ispita, dar şi cu Alice, singura cu care alege să vorbească mai mult, este o altă poveste pe „Insula iubirii”.

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, poza GOALĂ înainte să fie concurentă la ”Insula iubirii” – FOTO&VIDEO

A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

Diana, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, dezvăluiri intime. Declaraţiile l-au bulversat pe Radu Vâlcan. Ce a putut să spună

Doi concurenţi de la Insula Iubirii s-au căsătorit. Ei au rezistat cu brio ispitelor – FOTO

Diana şi Andy, prima poveste de dragoste pe „Insula iubirii”. Cum au fost surprinşi – FOTO

Petrecerea pe insula băieţilor animă atmosfera atunci când ispitele feminine vin îmbrăcate în costume senzuale. Tot în episodul de luni, 29 mai, telespectatorii vor vedea cum se vor comporta Aurel cu Maria şi Bianca cu Sorin la şedinţele foto pe care le-au câştigat la concurs şi unde îi vor întruchipa pe rând pe Adam şi Eva, Tarzan şi Jane şi Piraţii din Caraibe. Şi nu în ultimul rând, telespectatorii vor vedea cum vor reacţiona partenerii acestora când vor primi rezultatul şedinţelor foto.