ATOMIC TV revine in forta si va aduce un weekend cu McNino

Apropo.ro / 26.05.2006, 10:49
ATOMIC TV revine in forta  si va aduce un weekend cu McNino
ATOMIC TV, post de televiziune ce ofera programe de muzica pentru tineri, revine in forta cu un nou concept. Relansarea aduce si o noua sigla care sintetizeaza valorile postului si ideea de distractie, voie buna si muzica pentru toti. Noul ATOMIC TV ofera o calitate a imaginii si a


ATOMIC TV, post de televiziune ce ofera programe de muzica pentru tineri, revine in forta cu un nou concept. Relansarea aduce si o noua sigla care sintetizeaza valorile postului si ideea de distractie, voie buna si muzica pentru toti.

Noul ATOMIC TV ofera o calitate a imaginii si a transmisiei mult mai buna in urma schimbarii locul de emisie.

In plus, sambata ora 22.00 si in reluare luni ora 22.00, in cadrul emisiunii STAR DE WEEKEND, in fiecare sfarsit de saptamana 2 persoane pot castiga si petrece un weekend de vis alaturi de prezentatorul emisiunii MC NINO. Emisiunea contine traseul distractiei pe care sunteti invitati sa il parcurgeti intr-o ora.

Tot ce trebuie facut pentru a castiga un weekend de vis este sa trimiteti un e-mail la [email protected] cu datele personale si de contact.

STAR DE WEEKEND
o productie MC NINO & POLE POSITION MEDIA pentru ATOMIC TV
PREZENTATOR (VJ) – MC NINO

Parteneri ai emisiunii: POWER HORSE, SSANG YONG, VIRTUAL EXPERT si DESPERADOS

Parteneri media: STAR, RRING, SAPTE SERI editia de munte, ZILE SI NOPTI Ploiesti, Campina & Targoviste, LUNA PLINA Suceava, PRwave.

www.mcnino.ro

CLUB ADICTED este o alta emisiune care va asteapta in fiecare joi de la ora 00.00 si in reluare marti ora 00.00. CLUB ADICTED este o emisiune fara limite, in care se prezinta atmosfera din cluburi si in care veti face cunostinta cu persoanele care stiu sa traiasca fiecare clipa. Moderatori (vj) – VJ Tino, VJ Andrei si VJ Luci.

Noile coordonate pentru receptionarea ATOMIC TV sunt:

INTELSAT 902
FRECVENTA 11177
SIMBOL RATE 3150/FEC 5/6
POLARIZARE ORIZONTALA


PRwave

Tags: