Au aparut clarvazatorii financiari: Apocalipsa bancara incepe pe 23 noiembrie!

Apropo.ro / 10.11.2011, 15:00
Au aparut clarvazatorii financiari: Apocalipsa bancara incepe pe 23 noiembrie!
Firma de cercetare Exclusive Analysis sustine ca intre 23 si 26 noiembrie se va declansa criza bancara mondiala. Totusi, firma de cercetare si-a lasat si o portita de scapare, anuntand ca probabilitatea este de 65%.

Dupa profetiile despre producerea de cutremure, venirea sfarsitului lumii sau cataclisme cosmice (lovirea pamantului de catre asteroizi), a sosit momentul ca „specialistii” sa prezica „cu exactitate” si nenorocirile din sistemul financiar.

Profetii sfarsitului spun ca dezastrul va incepe cu o criza brusca in care SUA, Marea Britanie, si tarile din BRIC, adica Brazilia, Rusia, India, China, vor refuza sa finanteze prin FMI Zona Euro. Grecia si Italia se vor prabusi. Sistemul bancar mondial se va cufunda in haos, pe masura ce firmele vor fi puse in fata unor pierderi de miliarde de dolari.

Expertii de la Exclusive Analysis sustin ca sunt suficient de versati incat sa prognozeze cu o marja de eroare destul de mica sfarsitul sistemului financiar mondial. Mai mult ca sigur, zilele apocalipsei financiare vehiculate de acestia vor trece banal, ca oricare altele, iar profetii sfarsitului lumii financiare vor trebui sa suporte cel putin oprobriul public.