Au așteptat moștenirea 20 de ani, dar a meritat!

De: Marian Andrei / 29.07.2013, 14:30
Au așteptat moștenirea 20 de ani, dar a meritat!
Un tribunal indian a ajuns la concluzia că testamentul unui maharajah a fost falsificat și a hotărât să acorde suma de 200 miliarde de rupii (2,5 miliarde de euro) fiicelor acestuia, punând astfel capăt unei îndelungate dispute judiciare care a durat 20 de ani.

Potrivit hotărârii pronunțate de Tribunalul din Chandigarh, testamentul prezentat în justiție ca fiind acela semnat de maharajahul din Faridkot era un fals, întocmit în beneficiul angajaților și al avocaților acestuia, aducând un prejudiciu major rudelor și urmașilor legimitimi.

Soția, mama și fiicele maharajahului Harinder Singh Brar nu erau menționate în document ca moștenitoare ale averii, care include castele, un palat, automobile de colecție, clădiri luxoase în New Dehli, bijuterii și plasamente financiare.

Hotărârea judecătorească, pronunțată săptămâna trecută, a fost făcută publică de consilierul uneia dintre cele două fiice a lui Brar.

Harinder Singh Brar a fost ultimul maharajah al statului princiar Faridkot din bogatul stat Punjab înainte ca India să își obțină independența în 1947.