Au avut o vară fierbinte! Ralflo şi Andreea Bălan s-au combinat!

Apropo.ro / 12.08.2014, 10:34
Au avut o vară fierbinte! Ralflo şi Andreea Bălan s-au combinat!
Şi nu, nu este vorba despre o legătură amoroasă. În urmă cu puţin timp, cei doi artişti au lansat împreună piesa “Toată lumea se combină”, la care au filmat recent şi un videoclip “fierbinte”.
Şi dacă ar fi să ne gândim cât de bine îi merge acum Andreei Bălan cu noua sa cucerire, americanul Michael, se pare că noul single al vedetei, în colaborare cu Ralflo, a avut efect, titlul fiind deja destul de sugestiv!
 
Foto: PR Sprint Music
 
La fel ca piesa, videoclipul este unul ce instigă la distracţie, la iubire şi la pasiune nemărginită. “Ne-am dorit ca prin videoclip să oglindim exact mesajul piesei, aşa că am creat împreună cu producătorii o poveste dinamică, surprinzătoare şi perfectă pentru iubirile de-o vară. Nu vă dau mai multe detalii, vă las să descoperiţi singuri”, spune exoticul cântăreţ, Ralflo.
 
Foto: PR Sprint Music
 
“La filmări ne-am distrat copios! Cum putea fi altfel, când am avut muzică, dans şi oameni de calitate în jurul nostru? “Toată lumea se combină” este o piesă care insuflă energie, optimism şi iubire, şi prin povestea creată pentru videoclip, am reuşit să ilustrăm exact acest lucru”, declară  Andreea Bălan.
 
Piesa este una produsă de Sprint Music, iar producţia videoclipului a fost asigurată de OnX Media & GFS Production. Montajul şi regia au fost semnate de Florin Babei, iar Grup Fort Studio sunt cei care au pus tot echipamentul necesar la dispoziţia echipei.