Au comandat junk food și au primit o pungă cu bani!

De: Gabriela Voicu / 06.12.2013, 17:00
Au comandat junk food și au primit o pungă cu bani!
Un cuplu din Tennessee, SUA, a primit ceva mai mult decât produsele comandate la ghișeul drive-thru al unui restaurant McDonald's.

Un cuplu din Tennessee, SUA, a primit ceva mai mult decât produsele comandate la ghișeul drive-thru al unui restaurant McDonald’s din Hermitage.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Greg și Stacye Terry au dat o comandă pentru micul-dejun, așa cum fac de obicei, dar angajatul care i-a servit le-a oferit în schimb o pungă cu mii de dolari. Banii, reprezentând depozitul bancar al restaurantului, erau păstrați într-o pungă din hârtie de la McDonald’s, iar anagajatul a încurcat ambalajele.

Greg a deschis primul punga și a descoperit cu stupoare că era mai bogat decât înainte de a trece pe la restaurant. Între timp, angajatul descoperise greșeala și a fugit după soții Terry pentru a recupera banii, iar aceștia i-au returnat fără probleme.

Ei vizitează cu regularitate McDonald’s și au spus că niciodată nu au avut astfel de surprize. Cel mult, cei doi au primit în plus câțiva cartofi prăjiți sau sos, dar niciodată bani. Deși sunt convinși că nu li se va mai intâmpla vreodată să se „îmbogățească” la McDonald’s ei au promis că vor merge acolo în continuare.

Proprietarii restaurantului au emis un comunicat prin care le-au mulțumit soților Terry și i-au lăudat pentru gestul făcut, dar au promis că vor lua măsuri pentru ca astfel de erori să nu se mai întâmple.