Au dat cadou 2 milioane de dolari, după ce au câștigat la loto

Apropo.ro / 12.03.2012, 16:33
Au dat cadou 2 milioane de dolari, după ce au câștigat la loto
Un cuplu de tineri englezi au dat cadou suma de 2 de milioane de dolari unui bun prieten, după ce au câștigat la loto aproape 71 de milioane de dolari.

Matt Topham și logodnica lui, Cassey Carrington, nici nu s-ar fi găndit că un bilet la loto urmează să le schimbe viața. Visele lor au fost împlinite, dar și cele ale apropiaților lor.

Tinerii în vârstă de 22 de ani au pus mâna pe un câștig de aproape 71 de milioane de dolari. Cei doi și-au cumpărat o casă modestă ce a costat în jur de 400.000 de dolari, două mașini pe care au dat câteva sute de mii de dolari, dar nu au uitat că faptele bune sunt răsplătite.

Casa cumpărată de ei este una extrem de modestă și se află în apropiere de autostradă. Nimeni nu voia să o cumpere din acest motiv. Familia și prietenii lor au rămas uimiți de alegerea lor, fiind că se așteptau la ceva mai lux, dat fiind câștigul. Ei și-au argumentat alegerea spunând că nu au și-au dorit să epateze, ci doar să fie la același nivel cu ceilalti din apropierea lor.

Dacă la capitolul casă, tinerii au fost ceva mai cumpătați, la alegerea mașinilor personale „și-au facut poftele”: au cumpărat un Jaguar XK în două uși, decapotabil, pe care au plătit 110.000 de dolari, și un Range Rover Evoque de 44.000 de dolari.

Englezii au dorit să împartă norocul lor cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lor și i-au oferit acestuia, drept cadou, suma de 2 milioane de dolari.

Matt nu i-a dat un ban mamei sale, femeia care l-a părăsit în urmă cu ani de zile.

Matt, Cassey și Eddie Smith, norocosul prieten, se cunosc de pe vremea când erau adolescenți, și au rămas în continuare buni prieteni.

Cu banii primiți, Smith va plăti chiria mamei sale, datoriile casei și își va ajuta fratele.

Matt și Carry au pus și ceva bani deoparte, căci au plănuit să se căsătorească în această toamnă.