Au donat canapeaua… cu tot cu pisică

De: Marian Andrei / 08.04.2014, 17:00
Au donat canapeaua... cu tot cu pisică
Pisica unui cuplu britanic a făcut o călătorie neprevăzută de cinci zile după ce a rămas captivă în interiorul unei canapele pe care stăpânii săi au donat-o.

Dorind să își schimbe mobilierul, Pauline și Bill Lowe s-au hotărât să doneze canapeaua unui magazin de binefacere dintr-o localitate învecinată.

După ce muncitorii au venit și au luat canapeaua, cei doi au descoperit că pisica lor, Crockett, a dispărut. Timp de cinci zile ei au căutat-o disperați, mai ales că, după cum spune Pauline, pisica nu obișnuia să se îndepărteze de casă.

Resemnați, își luaseră speranța de a o mai găsi, când, în a cincea zi de la dispariție, au fost sunați de un reprezentant al magazinului pentru a-i anunța că noul proprietar al canapelei a descoperit pisica în interiorul acesteia.

Se presupune că ân timp ce canapeaua a fost mutată din casă până la mașina cu care a fost transportată la magazin, Crockett s-a strecurat cumva în interiorul canapelei, unde a rămas captivă.

Ciudat este însă faptul că deși canapeaua a fost expusă în magazin și înconjurată în permanență de angajați și de amatorii de chilipiruri, nimeni nu a sesizat preazența ei.

Crockett a fost găsită în cele din urmă de noii proprietari ai canapelei, atunci când au vrut să o instaleze. Aceștia, care au dorit să rămână anonimi, au sunat la magazin și au anunțat neașteptata descoperire.

Paulina și Bill au declarat că au fost devastați de dispariția pisicii, pe care o au de când era pui, însă găsirea ei le-a adus liniștea.