Au făcut-o bătrână, ea le-a spus să o pupe …! Mihaela Rădulescu, în război cu presa austriacă

De: Nicoleta Nicolae / 22.07.2015, 11:17

Au făcut-o bătrână, ea le-a spus să o pupe ...! Mihaela Rădulescu, în război cu presa austriacă
Vedeta spune că i s-a adus atingere imaginii ei, dar mai ales a iubitui ei, Felix Baumgartner, care ar fi fost de fapt ţinta unei glume proaste apărute în respectivul ziar din Salzburg.


”O scrisoare deschisă pentru anumiţi jurnalişti austrieci. Şi o veche zicală de la bunica mea: nu poţi să numeşti bătrână o femeie, până nu ţi-ai rupt dinţii muşcând-o de fund. Aşa că mai bine pupaţi-mi fundul sexy”, a scris Răduleasca pe o reţea de socializare, invitâdu-i pe amicii ei virtuali să citească un articol în care îl face cu ou şi cu oţet pe jurnalist.

”Ştiu ce este scandalul, am avut de-a face cu el timp de 25 de ani, ca vedetă TV. Dar, în ţara mea, unde totul este legat de competitori, de denigrarea cuiva cunoscut pentru a face pe place unor oameni sau pentru a vinde nişte ziare proaste. Aici, în Austria, sunt doar iubita lui Felix Baumgartner şi când spuneţi prostii despre mine, fără nici un motiv, vreţi doar să îl răniţi pe Felix (…).

Dacă îţi insultaţi pe el sau pe iubita lui sau familia, în propria lui ţară, poate următoare mişcare logică a lui Felix ar fi să nu mai participe la nici un eveniment în Austria. Şi o să rămâneţi cu femeia cu barbă (n.r. – Conchita Wurst), care a un super erou naţional austriac, nu cu bărbaţi adevăraţi, care îşi riscă viaţa să obţină recorduri mondiale şi să pună Austra pe harta bărbaţilor puternici, frumoşi, adevăraţi. (…)

Pentru cei care nu ştiu de ce am scris asta, iată explicaţia. Într-un ziar austriac a apărut un articol cu titlul Felix şi Bătrâna, în timp ce în fotografie suntem eu şi el, în faţa celebrului avion Dornier, numit Bătrâna. Desigur titlul a fost o glumă proastă a unui aşa-zis jurnalist – chiar şi fiul meu face glume mai bune, la 11 ani, şi cu singuranţă nu ar râde de vârsta unei femei, l-am crescut bine, să respecte femeiele, indiferent de vârstă sau aspect fizic.

Sigur, trebuie să aveţi un motiv să insultaţi o femeie care nu v-a făcut nimic rău. Aşa că pot doar să încerc să ghicesc: un jurnalist gelos, femeie sau homosexual? Un hater căruia nu-i plac românii sau evreii? O persoană nefericită, complet deranjată de doi oameni frumoşi şi de succes, atât de îndrăgostiţi că nu dau doi bani pe ce cred unii oameni?

Dragă autorule al acestui articol penibil, îmi pasă pentru că îl iubesc pe Feix, îl admir enorm şi şi respect fiecare reuşită din viaţa lui. Mă întreb cum e viaţa ta? Care e povestea ta de dragoste? Probabil la fel de penibilă şi de dezgustătoare ca şi gluma ta şi probabil cea mai tare reuşită a ta a fost să răneşti oameni de succes ca Felix. Păcat că nimeni nu te va admira vreodată pentru asta…”, a scris Răduleasca.