Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

De: Alexandra Necsoiu / 09.05.2017, 13:44
Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT
Cel de-al treilea sezon al celui mai fierbinte şi imprevizibil reality show, „Temptation Island – Insula iubirii” a început şi deja din prima noapte petrecută în Thailanda concurenţii nu s-au putut abţine şi au făcut sex.

Diana şi Ben au fost în centrul atenţiei. Ei au uitat de inhibiţii şi au profitat din plin de cele 24 de ore pe care le-au mai avut la dispoziţie pentru a petrece timp împreună. În prima seară petrecută în Thailanda, Diana a apărut de mai multe ori prin faţa camerelor de filmat goală puşcă, după ce a făcut sex în baie cu partenerul ei.

Ben (39 de ani) – antreprenor, originar din Slovenia, stabilit în România şi Diana (21 de ani) – agent de vânzări – sunt împreună de un an şi formează primul cuplu mixt de pe „Insula Iubirii”. Spun despre ei că se înţeleg foarte bine, se tachinează tot timpul, se ceartă, îşi mai fac tot felul de glume, dar au sentimentul că sunt împreună de 10 ani şi se simt confortabil unul cu celălalt. Tot relaţia şi fidelitatea vor fi supuse testului şi în cazul lor, dar amândoi îşi doresc să câştige, să demonstreze că sunt cel mai zăpăcit şi haios cuplu şi să revină în ţară împreună.