Au fost inventați blugii care te scapă de celulită

De: Gabriela Voicu / 18.01.2013, 15:00
Au fost inventați blugii care te scapă de celulită
Un cunoscut producator de jeans a lansat "Denim Spa", un produs adresat celor care vor sa scape rapid de celulita si sa aiba pielea fina.

Modelele de blugi care maschează burtica sau cele care creează iluzia de picioare lungi sunt deja clasice. Acum au apărut blugii care te scapă de celulită, iar producatorul susține că sunt tratați cu cofeină, extract de alge, retinol, piersică, ulei de palmier, amestecul având efect anticelulitic.

„Denim Spa”, noua invenție a firmei Wrangler, este adresată celor care vor să scape de celulită și să aibă pielea catifelată tot timpul.

Pe lângă ingredientele care au grija de piele, producătorul a introdus în țesătură și ceai verde, recunoscut pentru calitățile sale de a reduce celulita.

Lizzy Jagger

Pe de o parte, firma susține că testele clinice efectuate pentru acest produs au indicat o reducere a celulitei în 69% din cazuri. Din păcate, însă, efectul este valabil doar pentru 15 purtări sau între 4 și 6 spălări.

Pe de altă parte, doctorul Andrew Ordon a explicat că jeansii anti-celulită au efect doar dacă sunt purtați 28 de zile, în fiecare zi, fara să fie spălați niciodată în acest interval.

Pentru a-și face reclamă, firma a folosit imaginea lui Lizzy Jagger, fiica lui Mick Jagger din trupa Rolling Stones, ceea ce a stârnit confuzie, întrucât blugii nu par să se adreseze persoanelor atât de slabe ca ea.

Din 28 ianuarie, blugii vor fi disponibili pe asos.com, pentru 136 $.