Au furat ciorapii pentru nevoiași

Apropo.ro / 28.06.2014, 11:19
Au furat ciorapii pentru nevoiași
Reprezentanții bisericii din Oakville, Ontario, au făcut un adevărat șoc în momentul în care și-au dat seama că au dispărut peste 200 de perechi de ciorapi pentru nevoiași.
Reprezentanții bisericii adunaseră ciorapii pentru a-i dona nevoiașilor, însă perechile de ciorapi au dispărut, vineri la prânz, de la intrarea din biserică.
 
Polițiștii au pornit o anchetă dar până acum nu se știe exact ce s-a întâmplat, deși în apropiere sunt montate mai multe camere de filmat, iar zona este una destul de circulată. Din fericire, furtul i-a mobilizat și mai mult pe cei aproape 200.000 de locuitori ai orașului.
 
Imediat după ce polițiștii au anunțat furtul, localnicii s-au mobilizat și au reînceput să doneze ciorapi pentru nevoiași, în mai puțin de 24 de ore strângându-se aproape 2.000 de perechi de ciorapi plus alte multe haine. Totuși, ideea că cineva a furat ciorapii nevoiașilor dintr-o biserică a lăsat un gust amar.
 
Reverendul Suzanne Craven, reprezentanta bisericii, a recunoscut că nu se aștepta la o asemenea lovitură, dar că era convinsă că localnicii se vor mobiliza din nou în momentul în care este nevoie de atenția lor.