Au început filmările la “Căpitanul America: Războiul Civil”

De: Nicoleta Nicolae / 13.05.2015, 14:00
Au început filmările la “Căpitanul America: Războiul Civil”
Studiourile Marvel au început filmările în Studiourile Pinewood din Atlanta, Georgia, pentru „Căpitanul America: Războiul Civil”, cea de-a treia parte din franciza cu supereroi. Pelicula va fi filmată în locaţii din Atlanta, Georgia, care reprezintă baza producţiei filmului, precum şi în locaţii din Germania, Puerto Rico şi Islanda.

Planificat a fi lansat în Statele Unite pe 6 mai 2016, filmul „Căpitanul America: Războiul Civil” este regizat de Anthony şi Joe Russo după un scenariu de Christopher Markus şi Stephen McFeely. În film se reîntorc actorii Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy, Don Cheadle şi Elizabeth Olsen.

După debutul său în filmul Marvel „Ant-Man/Omul-Furnică” pe 17 iulie 2015, Paul Rudd va avea prima sa apariţie alături de Răzbunători drept Scott Lang/Omul-Furnică în „Căpitanul America: Războiul Civil”.

Filmul reia povestea din punctul unde a fost lăsată de „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”, unde Steve Rogers conduce o nouă echipă de Răzbunători, care se luptă pentru a proteja umanitatea. După ce încă un incident internaţional în care sunt implicaţi Răzbunătorii are drept efect victime colaterale, presiunea politică este în creştere pentru a stabili un sistem şi o structură de guvernare care să determine când este nevoie de serviciile echipei. Noul status quo produce o ruptură între Răzbunători, în timp ce aceştia încearcă să protejeze lumea de un nou răufăcător ticălos.

Recent, Studiourile Marvel au continuat seria de succese fără precedent odată cu lansarea filmului „Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron”. Filmul a înregistrat în SUA cel de-al doilea cel mai mare succes de box office din toate timpurile, obţinând în weekendul de deschidere 191,3 milioane de dolari. De asemenea, filmul s-a lansat pe locul 1 în fiecare ţară unde a avut premiera.