Au început filmările la „Furiosa”, prequelul „Mad Max: Fury Road” al lui George Miller

De: Nicoleta Lepădatu / 02.06.2022, 06:43
Au început filmările la „Furiosa”, prequelul „Mad Max: Fury Road” al lui George Miller

Au început filmările pentru extrem de așteptatul „Furiosa”, un spin-off al „Mad Max: Fury Road”.

Chris Hemsworth, una dintre vedetele filmului, a distribuit o postare prin intermediul rețelelor sociale în care spunea: „Începe o nouă călătorie în saga Mad Max”. Anya Taylor-Joy joacă alături de el. Filmul prequel „Mad Max” se bazează pe personajul Imperator Furiosa al lui Charlize Theron din filmul „Mad Max: Fury Road” din 2015.

 

Miller numește continuarea „o saga”, care se va desfășura pe o perioadă de 15 ani, diferit de predecesorul său, care a ales ca intervalul de timp al acțiunii să fie trei zile.

George Miller urmează să regizeze, să co-scrie și să producă „Furiosa”, împreună cu partenerul său de mult timp Doug Mitchell.

Destul de recent, Miller a dezvăluit că el și compozitorul Tom Holkenborg, alias Junkie XL, vor lucra din nou împreună la partitura muzicală filmului.

Jenny Beavan revine ca designer de costume al filmului. Beavan a câștigat un Oscar pentru munca sa din „Fury Road”. Într-un interviu pentru Variety, ea a spus că Anya Taylor-Joy spera să-și radă capul la fel cum a făcut Charlize Theron pentru primul film. Beavan a spus: „Ea vrea, dar George nu vrea. Deci nu știu dacă o va face sau nu.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Chris Hemsworth va juca rolul principal în spin-off-ul „Mad Max”, „Furiosa” 

„Mad Max: Fury Road”: mașinile din film sunt de vânzare