Au început filmările la “Paddington 3“

De: Loredana Toma / 18.02.2021, 18:31
Au început filmările la “Paddington 3“

A treia parte a seriei “Paddington” este în curs de dezvoltare, iar echipa “muncește cu grijă și responsabilitate la producție, așa cum a procedat și pentru primele două filme”, au anunțat reprezentanții companiei Studiocanal.

Aceștia nu au oferit alte detalii despre noul film, însă, potrivit unor informații anterioare, Studiocanal va colabora cu compania Heyday Films, care îi aparține producătorului David Heyman, scrie Variety. Tot în trecut, regizorul și scenaristul Paul King, care a realizat primele două pelicule, a declarat că nu va regiza noul lungmetraj, dar se va implica în proiect. În prezent, King regizează filmul “Wonka”, ce are programată lansarea în martie 2023.

Filmele „Paddington”, lăudate pentru mesajele calde si pentru umor

Primele două filme “Paddington” au avut un succes global și încasări de 280 de milioane de dolari, respectiv 225 de milioane de dolari. Au fost lăudate pentru mesajele calde pe care le-au transmis, pentru umorul extraordinar și pentru distribuția de excepție. În primul film, Nicole Kidman a interpretat rolul taxidermistului răutăcios Millicent Clyde, iar, în cel de-al doilea film, Hugh Grant l-a jucat pe Phoenix Buchanan, actorul și hoțul egoist.

Totodată, filmele au fost văzute ca având mesaje pro-migrare și anti-Brexit, cu Paddington sosind în Londra din întunecatul Peru ca să fie adoptat de familia Brown. Michael Bond, creatorul lui Paddington, care a decedat în 2017, a declarat că sursa de inspirație au fost poveștile refugiaților din perioada  celui de-Al Doilea Război Mondial, care au sosit în Londra cu etichete în jurul gâtului. (Cea a lui Paddington spune: “Vă rog să aveți grijă de acest urs”).

Partea a doua a seriei a primit mai multe premii, printre care două din partea Cercului Criticilor din Londra.

Ben Whishaw îi dă voce lui Paddington și a repetat rolul si pentru show-ul TV “The Adventures of Paddington”, a cărui lansare în SUA este vineri, iar, la nivel global, în aprilie.

CITEȘTE ȘI: Paddington, cel mai simpatic ursuleţ 

Foto: Profimedia Images