Au început filmările pentru cel de-al cincelea sezon „Chefi la cuţite”

De: Cristiana Trifu / 27.02.2018, 13:27
Au început filmările pentru cel de-al cincelea sezon „Chefi la cuţite”
Chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu au început filmările pentru cel de-al cincelea sezon „Chefi la cuţite”. Dacă sezonul trecut a fost câştigat de chef Sorin Bontea, ce a reuşit să restabilească clasamentul, acum colegii săi de la masa de jurizare sunt decişi să lupte şi mai aprig pentru a găsi ucenici talentaţi, care să-i apropie cât mai mult de finală.

Chiar din primele două zile de filmare, juraţii au avut parte de surprize la degustare, întâlnind preparate inedite şi personaje surprinzătoare, pentru că sezonul 5 va dezvălui cei mai neaşteptaţi concurenţi. Cei trei nu au uitat nici de pariuri, sau jocuri, încercând şi de data aceasta să ghicească cine se ascunde în spatele farfuriilor misterioase. Chef Florin Dumitrescu, motivat şi plin de energie, i-a înveselit pe colegii săi în pauzele de filmări, cântându-le diferite şlagăre, acompaniat de castaniete. Juraţii ,,Chefi la cuţite” sunt nerăbdători să întâlnească cei mai talentaţi bucătari, amatori, sau profesionişti, pe care să îi poată forma într-o experienţă culinară unică: ,,Cred că după atâtea preselecţii am ochiul format..ştiu ce concurenţi vreau în echipă şi caut oameni pe care mă pot baza.”, afirmă chef Sorin Bontea.

Nici superstiţiile nu stau anul acesta departe de masa jurizărilor ,,Chefi la cuţite”. Convins că îi vor purta noroc, chef Cătălin Scărlătescu şi-a făcut apariţia la jurizări cu o pereche de pantofi roşii, marca sa personală. Rămâne de văzut, însă, dacă vor exista şi de data aceasta concurenţi care îi vor urma exemplul simpaticului chef, ce pare că stabileşte trend-uri nu doar în bucătărie, cât şi în materie de încălţări.
„Chefi la cuţite” revine la Antena 1 din această primăvară.  

Tags: