Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 01.08.2018, 13:57
Au început filmările pentru cel de-al doilea sezon “Fructul oprit” - FOTO
Aşteptat cu nerăbdare de telespectatori, “Fructul oprit” a demarat filmările pentru cel de-al doilea sezon, care va putea fi urmărit, în curând, la Antena 1. Distribuţia serialului produs de Ruxandra Ion s-a îmbogăţit cu actori talentaţi şi iubiţi de publicul român, iar în poveste au apărut personaje noi, pe care fanii producţiei le vor putea descoperi pe parcursul difuzării serialului.

“Începem cu emoţie sezonul 2 >, cu o poveste originală 100%. Poveştile de iubire imposibilă se combină, aşa cum am anunţat din luna mai, cu o poveste a unui Monte Cristo modern, profund ancorat în realitatea românească, interpretat de Bogdan Stanoevici, pe care l-aţi văzut încă din primul sezon într-o singură secvenţă. Regăsim personajele pe care le apreciaţi deja, după aproape şase ani de la finalul sezonului 1. Personaje schimbate, maturizate, în ipostaze noi, adecvate situaţiei actuale din familia Caragea”, declară Ruxandra Ion, producător şi regizor al serialului.

Actorii şi membrii echipei de producţie au revenit, ieri, pe platourile de filmare, nerăbdători să înceapă munca pentru un nou sezon, care se anunţă a fi plin de surprize pentru telespectatori. Filmările se vor desfăşura în diverse locaţii din ţară, una dintre ele fiind cea din Snagov, acolo unde se află casa familiei Caragea. “Când am pornit la drum cu aceste personaje, am crezut că povestea lor se va termina odată cu romanul turcesc, dar pe parcurs s-a întâmplat un lucru minunat, ne-am dat seama că povestea poate continua… finalul trebuie să fie unul cu adevărat satisfăcător. Personajele create cu atâtea măiestrie de actorii noştri talentaţi ne-au convins că mai avem multe de spus. Mă bucur că nu ne-am luat încă la revedere de la Sonia şi Alex şi de la povestea lor complicată de dragoste. Însă pentru că nu mai avem la bază romanul turcesc, am lăsat loc şi pentru o poveste cu adevărat românească, o poveste de răzbunare, un Monte Cristo made în România, bazat pe trecutul recent al societăţii noastre viciate.

Această poveste a fost abordată şi de turci în serialul >, şi adaptat de alte canale româneşti. Noi v-am ascultat şi am decis să fim cu adevărat originali”, spune Radu Grigore, scenarist şi regizor al producţiei. 
Ultimul episod din primul sezon, difuzat pe 20 iunie, la Antena 1, a stârnit curiozitate în rândul fanilor serialului, iar multe dintre întrebările lor îşi vor primi răspunsul în curând.  “La finalul primului sezon, cineva (un personaj important) moare. Cine? O să descoperiţi la începutul sezonului 2, chiar în episodul 1. Între cele două sezoane au trecut aproape şase ani, au apărut personaje noi, copii interpretaţi cu multă candoare de mici actori foarte talentaţi. Petru a crescut şi este un adolescent rebel, Ana are o familie neobişnuită, iar Sonia pare că şi-a găsit iubirea vieţii … şi nu e Alex, aşa cum se aşteaptă toată lumea. Apele vor fi din nou tulburate de un personaj fermecător şi misterios care aduce în prim plan una dintre cele mai frumoase poveşti din literatura universală, Contele de Monte Cristo. Cred că va fi un personaj admirat şi iubit pentru că

Monte Cristo este un apărător al dreptăţii, al justiţiei, al adevărului, valori de care societatea românească are atâta nevoie. Crezul lui Monte Cristo este >  (>)”, declară Simona Macovei, care alături de Radu Grigore semnează scenariul. Din echipa de producţie a serialului mai fac parte şi Cătălin Simioană – director de imagine, şi Cătălin Bugean – regizor.
“Fructul oprit”, prima dramă psihologică din peisajul serialelor româneşti, îşi continuă povestea cu un nou sezon, în această toamnă, la Antena 1!