Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon „Adela”, la Antena 1

De: Ana Obretin / 28.10.2021, 14:23
Au început filmările pentru cel de-al treilea sezon

Au început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al serialului „Adela”, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production.

„Adela” este difuzat în fiecare joi, de la 20.30, la Antena 1, şi se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în domeniu. Aflată în punctul în care telespectatorii vor putea afla în curând adevărul în sezonul al doilea, povestea nu se va încheia aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii şi a liniştii protagoniştilor, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu. Andreea şi Nuţi nu sunt gata să renunţe la averea de care erau atât de aproape şi vor face orice pentru a obţine din nou bani. Adela şi Mihai realizează că iubirea lor poate vindeca toate rănile din trecut, dar o nouă alianţă va pune în pericol fericirea lor. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla urmărind serialul Adela, în fiecare joi, la Antena 1!”, a declarat Radu Grigore, scenaristul şi regizorul proiectului.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse spații din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele „Adela” urmărind conturile oficiale de Facebook și Instagram ale serialului.

CITEȘTE ȘI: Serialul „Adela”, de la Antena 1, a fost lider de audienţă joi seară

Foto: Antena 1