Au inceput inscrierile pentru Let’s Do It, Romania! 2011

De: Pandaru Alin Daniel / 31.08.2011, 16:33
Au inceput inscrierile pentru Let's Do It, Romania! 2011
Cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, "Let`s Do It, Romania!", va fi organizat din nou si in acest an, pe 24 septembrie, iar de astazi au inceput inscrierile pentru cei care vor sa se implice.

Toti cei care doresc sa participe la cel mai mare proiect de voluntariat din Romania sunt invitati sa se inscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la sectiunea „Vreau sa ma inscriu!”

Dupa ce isi vor crea un cont si se vor loga, voluntarii vor putea sa-si creeze propria echipa, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construieste o echipa va fi liderul acesteia si va primi toate informatiile legate de Ziua de Curatenie Nationala.

Cu o saptamana inainte de Ziua de Curatenie Nationala, voluntarii inscrisi pe site vor avea acces la Harta Deseurilor si isi vor putea aloca mormane pe care sa le curete pe 24 septembrie.

De asemenea, echipa „Let`s Do It, Romania!” pune la dispozitia tuturor celor interesati de proiect un call center special creat, disponibil la numarul de telefon 0318 21 21 21. In perioada 19-25 septembrie, voluntarii „Let`s Do It, Romania!” vor raspunde tuturor intrebarilor despre curatenia nationala.