Au început înscrierile pentru următoarea serie de cursanți la Intact Media Academy

De: Alex Manole / 15.02.2022, 17:13

Peste douăzeci de serii de tineri au terminat cursurile Intact Media Academy, iar din sutele de cursanți din cei 11 ani de existență a școlii, foarte mulți au intrat imediat „în pâine”, lucrând în cele mai mari televiziuni și ajungând chiar vedete. Singura școală de televiziune din România acreditată și autorizată de Ministerul Educației, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Autoritatea Națională pentru Calificări, Intact Media Academy a început înscrierile pentru următoarea serie de viitori jurnaliști de televiziune.

Într-o perioadă în care sunt din ce în ce mai apreciate și necesare calificările, siguranța profesională, dar mai ales formatul ușor, într-un timp scurt, de a învăța o meserie de la cei mai buni profesioniști, Intact Media Academy se poate mândri că a bifat cu succes toate aceste avantaje cu care așteaptă cursanții. Vedete de la pupitrul Știrilor Pro Tv, zeci de reporteri de televiziune, vedete Kanal D și Antena 1 sunt foști cursanți ai acestei școli. Alessandra Stoicescu, fondator și coordonator Intact Media Academy, chiar a postat pe conturile ei de socializare recent că va avea o nouă colegă la Observator Antena 1, care este fosta ei elevă de la aceste cursuri.

Alessandra Stoicescu, Mihaela Călin, Adriana Pava, Iuliana Pepene, Sabina Iosub, Valentin Butnaru, Dani Oţil, Aurelian Ciocan sunt trainerii care îi vor pregăti pe noii cursanți și îi vor ghida să își descopere și să își dezvolte aptitudinile pentru o carieră de succes în televiziune. Pe lângă orele intensive de curs, studenții vor face practică în studiourile, platourile și redacțiile televiziunilor Intact Media Group: Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars. Vor avea șansa de a participa la emisiuni și de a interacționa cu profesioniști și cu nume mari din știri și din divertisment.

Intact Media Academy este cel mai complex program educațional din mass-media românească, ce adună experiența celor mai reputați jurnaliști din România. Înființată în 2011, școala de televiziune contribuie la formarea viitoarelor generații de jurnaliști și de profesioniști de televiziune prin toate specializările din portofoliu: Prezentator TV, Reporter, Editor imagine și Cameraman. Sute de absolvenți ai școlii sunt deja jurnaliști recunoscuți și lucrează la televiziuni din toată țara.