Au început preselecţiile pentru cel de-al patrulea sezon „iUmor”

De: Alexandra Necsoiu / 26.05.2017, 11:16
Au început preselecţiile pentru cel de-al patrulea sezon
După ce publicul „iUmor” şi-a desemnat al treilea câştigător, pe Doina Teodoru, se dă startul unei noi runde de preselecţii pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii. Cei care cred că îi pot impresiona, uimi, surprinde sau de ce nu, şoca cu simţul umorului şi al spectacolului pe cei trei juraţi „iUmor”, nu trebuie să rateze castingul pentru noul sezon al emisiunii

. Toată lumea are şanse egale pe scena „iUmor”, iar cei care se ştiu cu glumele la ei, îi fac pe cei din jur să râdă şi vor să se afirme, nu trebuie decât să intre pe adresa http://casting.a1.ro/iumor/ să se înscrie şi… să se bucure de succes!

Dacă eşti foarte bun, ai confirmat în diverse locuri şi ţi-au spus 100 de oameni că eşti bun, mai gândeşte-te de 100 de ori înainte să vii. E posibil ca în acest coşmar să fii sau nu salvarea mea din ziua respectivă”, îi încurajează Mihai Bendeac pe cei care vor să se înscrie.

Pe acest subiect şi Vlad Grigorescu, câştigător al primului sezon şi co-prezentator alături de Şerban Copoţ spune că „pentru sănătatea lui Bendeac poate unii nu ar trebui să se înscrie. Sau poate tocmai, pentru sănătatea lui ar trebui să vină la iUmor”. Şerban îi susţine pe viitorii concurenţi cu îndemnul: „Veniţi, nu ezitaţi! Desigur, veniţi pregătiţi. Şi nu aveţi milă de Bendeac sau frică de Cheloo”.