Au început preselecţiile pentru ,Chefi la cuţite”, sezon 5

De: Cristiana Trifu / 12.01.2018, 14:35
Au început preselecţiile pentru ,Chefi la cuţite”, sezon 5
Cea mai iubită emisiune culinară, ,,Chefi la cuţite”, dă startul etapei de preselecţii pentru cel de-al cincelea sezon, unde pasionaţii de gătit sau bucătarii au şansa să îşi dovedească abilităţile la bancul de lucru. Ultimul sezon a restabilit ordinea în clasament, iar câştigul lui chef Sorin Bontea îi face pe ceilalţi doi chefi, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, să îşi modifice strategia în prima etapă de căutări a unor ucenici talentaţi.

Pe site-ul casting.a1.ro/chefilacutite/ toţi cei care care vor o şansă de a obţine mult râvnitul cuţit trebuie să completeze un formular şi să se prezinte apoi la preselecţii cu o farfurie semnătură, care i-ar putea trimite mai aproape de întâlnirea cu cei trei chefi.
              

Echipa „Chefi la cuţite” porneşte luna aceasta şi prin ţară în căutarea celor mai talentaţi bucătari, care vor să condimenteze cel de-al cincelea sezon al emisiunii. Astfel, dacă imaginaţia şi tainele bucătăriei nu îţi sunt străine, te aşteptăm în compeţitia gustului. Preselecţiile se vor desfăşura în următoarele oraşe:  Timişoara- pe 26 ianuarie, Cluj Napoca- pe 28 ianuarie, Bucureşti- pe 3 şi 4 februarie şi Iaşi- pe 11 februarie. Candidaţii vor fi nevoiţi să îşi etaleze cele mai savuroase preparate, cu obiectivul de a obţine cuţitul mult râvnit şi a face parte din echipa unuia dintre cei mai carismatici chefi ai momentul.