Au inecat Brazilia

De: Mirel Mircea / 05.03.2008, 10:13
Au inecat Brazilia
Romania a invins categoric Brazilia, cu scorul de 13-4, in cel de-al treilea meci din cadrul turneului preolimpic de polo de la Oradea

Romania a invins categoric Brazilia, cu scorul de 13-4 (3-0, 2-2, 3-2, 5-0), in cel de-al treilea meci din cadrul turneului preolimpic de polo de la Oradea.

Poloistii romani nu au avut nicio emotie in meciul de aseara, ei conducand de la inceput pana la sfarsit ostilitatile si ca urmare au obtinut cea mai clara victorie de la acest turneu.

Astazi, de la ora 20:30 (in direct pe TVR2), tricolorii disputa derbiul cu Grecia, cealalta echipa cu maximum de puncte dupa trei meciuri. O victorie a poloistilor romani le-ar asigura prezenta in semifinale si implicit calificarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. In cazul unei remize, Romania trebuie sa astepte jocul rezultatelor, in acest moment Grecia avand un golaveraj mai bun. Daca vom pierde, poloistii romani vor termina grupa cel mai probabil pe locul doi si va trebui sa dispute accesul in semifinale cu ocupanta locului trei.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!