Au mai rămas doar 60 de bilete la concertul Eluveitie de la Bucureşti!

De: Nicoleta Nicolae / 08.01.2015, 05:00
Au mai rămas doar 60 de bilete la concertul Eluveitie de la Bucureşti!
Concertul ELUVEITIE de pe data de 16 februarie 2014 se apropie cu paşi repezi şi, în momentul de faţă, au mai rămas doar 60 de bilete disponibile la eveniment!

De asemenea, mai sunt doar patru zile în care fanii pot câştiga meet-and-greet-uri pentru a-şi întâlni idolii.

Trupa Eluveitie va concerta la Bucureşti pe 16.02.2015, în Club Colectiv, alături de formaţiile Skalmold şi Wind Rose , în cadrul unui show marca Promusic Events.

Skalmöld

Formaţia islandeză de viking metal este foarte iubită în România şi a mai vizitat în trecut ţara noastră. Grupul a fost întemeiat în 2009, în Reykjavík, iar numele acestuia se referă la o perioadă întunecată din istoria Islandei, „Veacul Săbiilor”, când ţara s-a confruntat cu un război civil pustiitor.

În scurt timp, trupa s-a remarcat că una de referinţă pe scenă internaţională de gen şi a scos primul disc, „Baldur”, în 2010. Combinaţia unică intre muzica tradiţională din Islanda, metal, folclor nordic şi mitologie islandeză propulsează trupă în topul celor mai originale produse ale ultimilor ani.

Până acum, Skálmöld a lansat patru discuri, toate fiind foarte bine primite atât de fani cât şi de critică de specialitate. Cel mai recent material a apărut chiar luna aceasta, în noiembrie, via Napalm Records, şi se numeşte „Með vættum”!

Skalmöld


Discul a fost intens lăudat de colegii de breaslă ai trupei, printre care artişti din formaţia KISS (Bruce Kulick), Finntroll (Mikael „Rouţa” Karlbom) sau Alestorm (Gareth Murdock).

Kulick a comparat albumul cu o locomotivă care aleargă cu sălbăticie pe sine, numindu-l o „maşinărie rock formidabilă”. Karlbom a ţinut să felicite trupa pentru unicitatea să iar Murdock nu s-a putut opri din uimire: „este un album foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte bun!”.

Din fericire, publicul din România va avea ocazia să testeze pe pielea lui acest material, convingându-se că artiştii citaţi au dreptate!

Discografie

2010: Baldur
2012: Börn Loka
2013: Skálmöld og Sinfóniuhljómsveit Íslands
2014: Með vættum

Componenţă

Björgvin Sigurðsson – voce, chitară
Baldur Ragnarsson – chitară, voce
Snæbjörn Ragnarsson – bas
Þráinn Árni Baldvinsson – chitară
Gunnar Ben – clape, oboi, voce
Jón Geir Jóhannsson – tobe, voce

Windrose

Formaţia a luat naştere în Italia, în anul 2009, şi a fost, încă de la început, adepta power-metalului, cu influenţe din progressive şi symphonic. În 2012, grupul lansează primul LP, „Shadows Over Lothadruin”, care se bucură de recenzii pozitive.

Materialul a fost produs de Cristiano Bertocchi, iar de artwork s-a ocupat Felipe Machado Franco, cunoscut pentru copertele realizate pentru discuri semnate Rhapsody of Fire, Blând Guardian şi mulţi alţii.

Windrose

Pentru 2015, italienii pregătesc un nou disc, care va fi lansat în cursul lunii februarie, via Scarlet Records.
Discografie

Shadows Over Lothadruin – 2012
Wardens of the West Wind – TBR 2015

Componenţă

Francesco Cavalieri – voce
Claudio Falconcini – chitară
Dan Visconti – tobe
Federico Meranda – clape
Cristiano Bertocchi – bas


BILETE

 
Pentru acest eveniment se pun în vânzare un număr limitat de bilete, 500 bucăţi , ce pot fi achiziţionate prin PayPal, reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro, astfel:

50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucăţi , cu plata exclusiv prin PayPal sau direct de la redacţia Promusic Events & Maximum Rock .

Acestea participă la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie! Sold Out!

60 Ron / 13.5 Euro – următoarele bilete, până la data de 15.02.2015. Disponibile!

70 Ron – la intrare, în măsura în care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile momentan!

Biletele achiziţionate prin PayPal vor fi ridicare în ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile înainte de eveniment de la sediul Promusic Events & Maximum Rock, pe baza unui act de identitate.