Au renunţat la carne şi se simt bine în pielea lor!

Apropo.ro / 02.02.2013, 09:00
Au renunţat la carne şi se simt bine în pielea lor!
Mai multă energie, mai mult tonus, piele frumoasă şi sănătoasă şi beneficii nenumărate! Cam de asta au parte vedetele noastre care au renunţat la consumul de carne, pe termen nelimitat.

Iată cum se simt doar câteva dintre ele după ce au ales să opteze pentru un meniu sănătos, mai mult vegetarian! Anca Ţurcaşiu e veterană în acest domeniu, Andreea Raicu a scos o carte, „Mănâncă şi arată bine!”, care conţine reţete uşoare şi delicioase, Olivia Steer este pasioantă de un trai sănătos şi are un blog unde publică frecvent reţete raw-vegane, iar Maria Radu este de câţiva ani lacto-ovo-pisci-vegetariană.

Anca Turcasiu

Anca Ţurcaşiu este vegetariană de 22 de ani! Vedeta a fost mereu admirată pentru frumuseţea sa şi forma ei fizică de invidiat, afişând mereu o siluetă perfectă. „Mă străduiesc să am grijă de greutatea pe care o am, să o păstrez de ani de zile… Respect nişte reguli alimentare, fără grăsimi, prăjeli, sosuri, dulciuri, zahăr, sare de bucătărie. Am eliminat foarte multe alimente care nu sunt sănătoase şi pe care ar trebui să le eliminăm din alimentaţia noastră zilnică. Hrana ar trebui să aducă beneficii trupului. Suntem ceea ce mâncăm!”, a spus Anca Ţurcaşiu într-un interviu pentru revista ProTV Magazin. „De 22 de ani nu mai mănânc carne. Am citit nişte cărţi despre asta şi am încercat. Sunt ovo-lacto-vegetariană şi mă simt extraordinar. Eu sunt o persoană care nu iubeşte carnea, deci a fost ceva natural, nu mi-a fost deloc greu. Nu fac caz de lucrul acesta, iar băieţilor mei le gătesc normal”, a mai spus cântăreaţa într-un alt interviu.

Andreea Raicu

Şi Andreea Raicu este vegetariană convinsă! Pentru că nu e pofticioasă, a reuşit să nu mai mănânce carne de patru ani de zile încoace. „Am renunţat la carne în urmă cu patru ani şi nu mi-e niciodată poftă. În rest, mănânc absolut orice. Eram o iubitoare de preparate din carne, până şi pentru oamenii apropiaţi mie a fost un şoc să renunţ la asta”, a declarat Andreea Raicu pentru Kanal D. Schimbările au fost vizibile pentru vedetă, care se bucură acum de un corp plin de vitalitate şi de o piele mult mai curată şi mai sănătoasă.

Olivia Steer

Olivia Steer este pasionată de un trai sănătos. Ea este poate una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi care a renunţat la alimentele procesate, adoptând regimul raw-vegan. „Am adoptat acest stil de viaţă pentru că este singura modalitate de a ne menţine sănătoşi în zilele noastre, ţinând cont de multitudinea de factori care ne atacă organismul”, spune Olivia. Vedeta are şi un blog, www.oliviasteer.ro, pe care postează reţete şi sfaturi folositoare pentru cei care vor să aibă un mod de viaţă sănătos. Pentru vedeta Acasă, în categoria mâncare sănătoasă se încadrează tot ceea ce este nepreparat termic, viu şi plin de enzime.

Anamaria Ferentz

Anamaria Ferentz a renunţat de mult timp să mai mănânce carne. O evită şi pentru că îi provoacă alergii periculoase, dar şi pentru că se simte mai bine fără să consume carne şi îşi păstrează astfel greutatea constantă. „Din copilărie nu prea mâncam eu carne şi ai mei spuneau că sunt mofturoasă dar, de fapt, organismul meu respingea carnea! Până când, într-o zi am făcut o alergie gravă şi am stat prin spitale, cu perfuzii şi cu tot felul de alte tratamente. Atunci am înţeles clar ce trebuie să fac”, a mărturisit artista într-un intreviu pentru pentru Click! Sănătate.

Maria Radu

Cântăreaţa Maria Radu are o dietă lacto-ovo-pisci-vegetariană. Ea a renunţat brusc la carne şi adoptă un stil de viaţă sănătos.
„Au existat momente în viaţa mea când a trebuit să aleg şi cred că schimbarea stilului meu de alimentaţie a fost unul dintre ele. Am realizat într-o zi că mirosul de carne crudă nu mi se pare firesc, cu atât mai puţin apetisant, iar asta s-a răsfrânt şi asupra preparatelor din carne, care de obicei îmi plăceau. Am luat o hotărâre şi sunt mândră de mine… Am renunţat brusc, dar recunosc că am mai gustat câte ceva nepermis. După două luni eram deja imună la carne şi la produsele din carne”, a povestit Maria Radu pentru Taifasuri . „În primul rând, textura tenului meu şi cea a pielii în general e mai fină, mai fermă, cu o nuanţă mai „vie” decât înainte. Mă mişc mai uşor, mă simt „curată””, a mai spus artista.

Dana Popa