Au renunțat la slujbe și la bunurile materiale, pentru a vedea lumea

Apropo.ro / 09.05.2012, 16:00
Au renunțat la slujbe și la bunurile materiale, pentru a vedea lumea
Un cuplu de tineri spanioli din Malaga au decis să renunțe la slujbe, au vândut toate bunurile, pentru o călătorie în jurul lumii cu o caravană.

Sătui de viața cotidiană, dar atrași de aventură, un cuplu de spanioli, cu doi copii minori, de 1 an și 5 ani, și-au dat demisia de la slujbele lor, au vândut bunurile pe care le dețineau, totul pentru o călătorie cu o caravană, în jurul lumii.

Cui nu i-ar surâde o asemenea idee? Dar câți ar renunța la tot pentru călătorie?

Se pare că cei doi spanioli în vârstă de 29 de ani nu și-au făcut griji pentru ce va urma, ci și-au propus să trăiască clipa. Nici la confortul unei locuințe sau a unei vieți nu s-au mai gândit.

Fernando Fernandez și Fleur nu se ascund să recunoască că există totuși o ușoară teamă de nou, dar posibilitatea de a colinda în jurul lumii, de a vedea lucruri pe care alții le vad doar la televizor a fost definitivă.

Fernando, Fleur si cei doi copii ai lor, in caravana

Fernando, Fleur și cei doi copii ai lor

Tot acest sacrificiu merită, pentru că își vor trăi viața așa cum au visat.

Pe lângă dorința lor de a vedea lumea, la acest pas a contribuit și criza economică. Ideea le-a venit după ce au vizionat un documentar asemănător.

Fernando și Fleur au luat cu ei mâncare, câteva cărți, un e-book, ceva haine și jucării pentru cei doi copii ai lor.

Spaniolii vor face o primă oprire în Franța, apoi vor vizita mai multe țări din Europa și Asia. După, ei vor ajunge și în India, Australia, America. Va urma apoi și Africa.

Fernando crede că fiecare zi va fi o provocare, dar speră că vor atrage și atenția presei și poate a sponsorilor care să le facă această călătorie ceva mai ușoară.

Tot ceea ce li se va întâmpla celor doi spanioli va fi notat pe blogul lor, ViviendoNuestraVida.com.