Au trăit o iubire de-o vară și s-au reîntâlnit după 62 de ani

De: Gabriela Voicu / 11.10.2013, 13:30
În vara anului 1945, doi adolescenți au trăit o poveste de dragoste de o vară, iar după 62 de ani s-au reîntâlnit.

În vara anului 1945, doi adolescenți au trăit o poveste de dragoste de o vară, iar după 62 de ani s-au reîntâlnit.

Chuck Lewis, atunci în vârstă de 17 ani, a întâlnit-o pe Sandy Riggins, care avea 16 ani, într-o stațiune din California și s-a îndrăgostit pe loc de ea.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Dar cei doi au pierdut legătura cand ea s-a întors în orașul natal, iar mai târziu s-au căsătorit cu alte persoane și au avut familii. El s-a căsătorit de două ori și a avut două fiice, iar ea a devenit stewardesă și s-a căsătorit cu un pasager, cu care a avut patru copii.

Sandy Riggins și Chuck Lewis

După 62 de ani, cei doi au reluat legătura prin e-mail în urmă cu șapte ani și au descoperit că sentimentele lor unul pentru celalălt au rămas neschimbate. Amândoi aveau peste 80 de ani și își aminteau perfect vara în care s-au cunoscut. Între timp, amabii rămăseseră singuri, după decesul partenerilor de viață.

S-au regăsit cu ajutorul unei cunoștințe comune și după ce au schimbat mai multe e-mail-uri, s-au reîntâlnit.

Deși au sentimente puternice, au ales să rămână în orașele lor natale, alături de familiile copiilor. Chuck locuiește în Oceanside, California, iar Sandy, în Seattle.

După aproape 70 de ani

Ei spun că nu au de gând să se căsătorească, dar vorbesc zilnic la telefon și se vizitează foarte des.

„Acest aranjament ne convine de minune. Dacă am fi mereu împreună probabil că ar apărea și certuri. Însă așa rămânem doar cu sentimentele noastre puternice. Suntem foarte îndrăgostiți unul de celălalt”, a spus Chuck Lewis.

 

Tags: