Au trei litri de silicon în sâni!

De: Marian Andrei / 04.07.2012, 13:30
Au trei litri de silicon în sâni!
"Fetele" din familia Mitchell dețin un "mic" record în Marea Britanie: mama și patru dintre fiicele ei au împreună 13 operații de mărire a sânilor.

Mama, Chantal, a ajuns, după patru operații, la o dimensiune a sânilor de 32GG, în timp ce Emma, Ripley, Terri și Tara, fetele sale, se laudă cu dimensiuni de 32GG (30 de ani, trei operații), 32DD (21 de ani, o operație), 34HH (27 de ani, trei operații) și respectiv, 34F (26 de ani, două operații).

În total, cele cinci femei au în „balcoane” nu mai puțin de 3 litri de silicon, implantat în decursul a 13 operații.

Singura din familie care are (încă) sânii naturali este mezina de 14 ani Britney, însă Chantal deja o pregătește pentru ca la 18 ani să-și mărească și ea sânii.

„Aia mică”, Britney, recunoaște că poartă sutien push-up

„Britney are 14 ani și merge pe 30. Le idolatrizează pe surorile sale și deja am început să discutăm despre mărirea sânilor, mai ales că acum nu prea are așa ceva. Mi-ar plăcea să facă la fel ca surorile sale”, declară mama sa.

Cele cinci femei au cheltuit până acum 50.000 de litre sterline pe operații, fapt ce l-a determinat pe Danny, unul dintre cei patru băieți ai lui Chantal, să afirme: „Este hilar ce se întâmplă! Câteodată nu poți înțelege deloc femeile!”