AudioHub de la Logitech

De: Mirel Mircea / 29.11.2007, 16:18
AudioHub de la Logitech
Logitech a lansat oficial în România Logitech AudioHub Notebook Speaker System

Logitech a lansat oficial în România Logitech AudioHub Notebook Speaker System cu hub USB integrat, oferind un sunet extraordinar într-un design naucitor. AudioHub combina un sistem unic 2.1 și trei porturi USB integrate de mare viteza într-un design compact care se potrivește abil în spatele majoritații laptopurilor.

“Astazi, din ce în ce mai multe categorii de oameni, și nu numai calatorii împatimiți – folosesc laptopul ca principal calculator dar și ca platforma pentru muzica de acasa,” a precizat Camelia Badea, Sales Manager Logitech pentru România. ”Cu cât acest trend continua sa creasca, oamenii adauga periferice laptopurilor lor, precum camere web și mauși wireless. Logitech AudioHub ofera o soluție eleganta pentru laptop permițând utilizatorilor sa-și manevreze eficient perifericele și sa atinga un nivel ridicat al experienței audio.”

Oferind un sunet audio digital utilzatorilor de laptop, AudioHub dispune de un sistem one-piece ajustabil, cu trei boxe și un subwoofer integrat, care creaza un balans audio cu sunete înalte clare și sunete joase pline. Iar un buton pentru anularea sunetului oprește sunetul fara ca hub-ul USB integrat sa se închida.

Pentru a-i ajuta pe oameni sa-și manevreze perifericele, sistemul AudioHub ofera trei porturi USB integrate de mare viteza. Iar când utilizatorii doresc sa-și ia laptopurile cu ei, AudioHub înlesnește deconectarea prin înlaturarea singurului cablu USB din calculator.

Un sistem convenabil de manageriere a cablurilor permite utilizatorilor sa manevreze mai ușor cablurile de la dispozitivele lor catre portul USB. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unui element în forma de carlig situat în spatele sistemului care ordoneaza cablurile.

Cu o înalțime de aproape 9 centimetri, AudioHub dispune de un design lucios, discret care se potrivește oriunde în casa, chiar și în camera de zi. Iar modul de ajustare unic al boxelor face ca sistemul AudioHub sa poata fi utilizat eficient împreuna cu majoritatea laptopurilor.

Preț și disponibilitate

Logitech AudioHub notebook speakers este disponibil la un pret recomandat de 99,99 Euro.