Audrey Hepburn, cea mai frumoasă femeie din ultimii 50 de ani

De: Marian Andrei / 23.04.2014, 10:30
Audrey Hepburn, cea mai frumoasă femeie din ultimii 50 de ani
Într-un sondaj menit să arate care sunt cele mai frumoase 50 de femei din ultimii 50 de ani, Audrey Hepburn a ocupat prima poziție, surclasându-le pe prințesa Diana și actrița americană Grace Kelly.

În ansamblu, 33 dintre cele 50 cele mai frumoase femei din lume sunt brunete, urmate de 17 blonde și doar o singură roșcată – actrița Rita Hayworth.

Pe primele 10 poziții din top, Audrey Hepburn, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul „Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany’s”, este urmată de trei femei blonde: prințesa Diana, actrița americană Grace Kelly și actrița franceză Brigitte Bardot. De asemenea, fotomodelul Twiggy completează cercul blondelor din top 10. În schimb, femeile brunete domină clasamentul, în primele 10 poziții fiind incluse șase: actrița americană Elizabeth Taylor, ducesa de Catherine de Cambridge, Angelina Jolie, actrița indiană Aishwarya Rai și Catherine Zeta-Jones.

De asemenea, printre cele mai frumoase femei brunete se află actrița și fotomodelul britanic Kelly Brook, actrița americană Mila Kunis, soția celui de-al 35-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy – Jackie Kennedy, creatoarea de modă Victoria Beckham și prezentatoarea TV Alexa Chung.

În ceea ce privește femeile blonde, 17% dintre cei care au votat au ales-o pe prințesa Diana ca fiind cea mai frumoasă. În top se mai află și fotomodelul britanic Kate Moss, prezentatoarea TV Holly Willoughby, precum și actrițele Charlize Theron și Scarlett Johannson.