Augusta Lazarov s-a căsătorit în secret? Ce spune partenerul ei, Andreas Petrescu

De: Nicoleta Nicolae / 11.08.2015, 09:40

Augusta Lazarov s-a căsătorit în secret? Ce spune partenerul ei, Andreas Petrescu
Augusta, văduva milionarului Valeriu Lazarov, trăieşte de câţiva ani o poveste de iubire cu actorul Andreas Petrescu, cei doi având şi un băieţel de câteva

În urmă cu ceva timp, în presă a aparut informaţia că Augusta şi Andreas s-au căsătorit în secret.
La acel moment, nici Augusta Lazarov, nici Andreas Petrescu nu au comentat acea informaţie. La cateva luni însă, chiar de ziua lui, actorul vine cu precizări, după cum notează wowbiz.ro.

“In dimineata asta m-am trezit si am zis cu voce tare: ”voi posta ceva pe Facebook. Astazi vreau sa fiu arogant. Am dreptul la asta o zi pe an”. Sotia mea, cu care nu m-am insurat inca in secret, zice ”aoleu, parca nu esti arogant tot anul!” In consecinta, astazi e ziua in care voi fi modest. Iata: nu am talentul de a imita pe cineva. Am talentul de a fi imitat. (…) Si multumesc Augusta pentru ca imi zambesti cu rabdare chiar si atunci cand ar trebui sa fii suparata pe mine. Si multumesc pentru cel mai frumos copil pe care il puteam numi al meu.  De ziua mea, iată, e ca si cum am luat Oscarul. Ma opresc pentru ca iar devin arogant”, a scris Andreas pe 7 august, zi îin care a împlinit 39 de ani.