Aurelian Temişan a ajuns pe mâinile medicilor direct de pe platourile de filmare – FOTO

De: Cristiana Trifu / 20.09.2018, 11:56
Aurelian Temişan a ajuns pe mâinile medicilor direct de pe platourile de filmare - FOTO
Aurelian Temişan a avut nevoie de îngrijiri medicale, la filmările pentru „Te cunosc de undeva!”, show-ul care se difuzează în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. Zilele trecute, la filmări, în timp ce se îndrepta spre scenă, juratul a simţit o durere acută în spatele genunchiului drept, care a devenit din ce în ce mai puternică. Văzând că durerea nu cedează nicicum pe parcursul câtorva zeci de minute, Temi a cerut ajutorul echipei de la ambulanţa care se afla la platouri.

Din păcate, medicamentele care i-au fost administrate şi bandajul aplicat nu au făcut ca durerea să se amelioreze. Nici a doua zi Temi nu s-a simţit mai bine. “N-am dormit toată noaptea din cauza acestei dureri sâcâitoare. Am luat şi calmante. Am încercat să îmi pun şi o orteză. Degeaba însă. Nimic nu a făcut ca durerea să cedeze. Probabil e o ruptură de ligament sau de muşchi. Va trebui sa fac un RMN”, a spus el în cea de-a doua zi de filmări.

Astăzi însă, juratul de la “Te cunosc de undeva!” s-a dus la medic. Şi a început deja o serie de şedinţe de terapie Tecar. „O să fac terapie vreo două-trei săptămâni. Sunt mai multe proceduri pe care le voi face. Nu este atât de grav, dar dacă tratăm numai cu medicamente antiinflamatorii, durerea va trece doar pe moment, însă problema nu va fi în esenţă rezolvată.”, a mai spus el.