Aurelian Temişan, despre una dintre cele mai mari dorinţe: “Mi s-a îndeplinit mai repede decât mă aşteptam”

De: Alexandra Necsoiu / 05.11.2018, 14:45
Aurelian Temişan, despre una dintre cele mai mari dorinţe: “Mi s-a îndeplinit mai repede decât mă aşteptam”
Aurelian Temişan vorbeşte, la “CulTOUR”, despre una dintre cele mai frumoase experienţe la care a visat şi de care a avut parte de curând. În cadrul ediţiei, care se va difuza astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel, lucruri neştiute din viaţa acestuia ies la iveală, iar publicul îl poate cunoaşte mult mai bine pe îndrăgitul artist.

Fire emotivă, Aurelian Temişan şi-a dorit, încă de când a devenit părinte, să aibă un moment muzical împreună cu fiica sa, Dora, în faţa publicului. Dorinţa i s-a concretizat la sfârşitul lunii trecute.  “Un lucru la care visez de când s-a născut fata mea, şi anume să stau pe scenă cu ea şi să cânt, mi s-a îndeplinit mai repede decât mă aşteptam”, mărturiseşte cunoscutul artist şi jurat al show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Aurelian Temişan îşi aminteşte că, în copilărie, obişnuia să se ţină de pozne şi îşi dorea să devină… Florin Piersic. Drept urmare, îi imita gesturile celebrului actor. “Adunam copiii din cartier, cei de vârsta mea, dar şi pe cei mai mici, ca să le arăt cum se sare de la înălţimi destul de ameţitoare, aşa cum sărea Florin Piersic în filme atunci când era urmărit”, povesteşte artistul.

Care este proiectul de vis al lui Aurelian Temişan, dar şi ce lucruri pregăteşte el, telespectatorii Happy Channel vor afla astăzi, de la ora 17.30, într-o nouă ediţie “CulTOUR”.