Aurelian Temișan și Cătălin Josan, respinși la Eurovision

De: Mia Nicolescu / 28.02.2012, 09:35
Aurelian Temișan și Cătălin Josan, respinși la Eurovision
Piesele interpretate de Aurelian Temișan și Cătălin Josan nu au fost acceptate pe lista pentru Eurovision. Lucian Viziru și Lora au rămas în competiție.

Artiștii care au rămas în competiție pentru Eurovision 2012 sunt: Mandinga, Simona Nae, Popas Band, Lucian Viziru și Lora, iar pe lista cu cei lista respinși se află Parlament, Aurelian Temișan, Cătălin Josan, Antract, Blaxy Girls și fetele de la Amadeus.

„S-au desfăcut plicurile pentru a vedea dacă s-a respectat regulamentul. Pe noi, în această etapă, nu ne-au interesat care sunt compozitorii sau cine cântă melodia propusă. Nu a respectat regulamentul, face parte din cele 45 de piese respinse. Noi n-am ascultat melodiile, ci le-am măsurat să vedem dacă se încadrează în trei minute. Mâine (n.r. – astăzi) e jurizarea pentru partea artistică. Cine nu a respectat regulamentul deocamdată e afară. Însă, pentru că au fost foarte mulți care n-au fost atenți și n-au completat corect sau au omis unele rubrici ale formularului de înscriere, le vom da o șansă ca până mâine (n.r. – astăzi) dimineață, la ora 9.00, să-și completeze din nou aceste formulare ca să nu-i eliminăm definitiv”, a declarat Dan Manoliu, șeful delegației României la Eurovision.
 
Anul trecut, România s-a calificat pe locul 17, finala fiind câștigată de Azerbaidjan.