Auris in loc de Corolla

Apropo.ro / 11.09.2006, 10:49
Auris in loc de Corolla
Cu ceva vreme in urma Toyota a declarat ca va "pensiona" numele Corolla, urmatoarea generatie a compactei japoneze urmand sa apara sub o alta denumire. Ultimele speculatii in acest sens spun ca pe urmas o sa-l cheme Auris si o sa fie expus, peste cateva saptamani, la Salonul Auto de la

Cu ceva vreme in urma Toyota a declarat ca va „pensiona” numele Corolla, urmatoarea generatie a compactei japoneze urmand sa apara sub o alta denumire. Ultimele speculatii in acest sens spun ca pe urmas o sa-l cheme Auris si o sa fie expus, peste cateva saptamani, la Salonul Auto de la Paris. Conform zvonurilor acesta va avea un design mai interesant, respectiv va oferi mult mai mult spatiu interior. Sunt doua coordonate la care ne asteptam, fiind lacunele majore ale modelului actual. Nici locatiile unde va fi fabricat nu se schimba: hatchback-ul cu 3 si 5 usi va fi asamblat in Marea Britanie, sedanul si varianta combi in Turcia.

Avand in vedere ca brandul Corolla are o traditie indelungata (primul model a fost lansat in 1966), credem ca el va fi „extras” doar din Europa, pe alte meleaguri sigur vor fi modele cu acest nume.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: