Aurora Marchesani, cadoul perfect pentru sărbători, în ediția Playboy din decembrie

De: Marian Andrei / 03.12.2013, 11:01
Aurora Marchesani, cadoul perfect pentru sărbători, în ediția Playboy din decembrie
În numărul de decembrie al revistei Playboy o (re)găsești pe copertă pe Aurora, care a venit tocmai din Italia să-și caute originile românești. Nu vei ști dacă și le-a găsit. În schimb vei rămâne cu amintirea ei- nud, într-un pictorial special, de sărbători.

Alături de ea, în postura de playmate, o vei descoperi pe Denisa Botcari, o blondă care înnebunește Londra cu look-ul ei glam, dar și bărbații…cu inocența.

Cutia cu suprize nu se închide, însă, aici. Brazilianca Ana Braga și franțuzoaica Anais Zanotti  te  vor face knockout  într-un pictorial de excepție marca Luis Muñoz. Unde altundeva decât pe o plajă din hedonistul Cancun!

Și cum Playboy îți hrănește și mintea, nu doar imaginația, interviul ediției  ți-l aduce  în prim-plan pe celebrul „supraviețuitor” Bear Grylls, care îți povestește despre diverse tehnici dar și despre cum și cât rezistă femeile în condiții grele.  

Seria celor 20 de întrebări continuă cu doctorului estetician Dragoș Zamfirescu, de la care vei afla lucruri interesante despre operațiile privind implanturile de silicoane, măririle de penis, dar și despre adevăratele provocări ale chirurgiei plastice.

Tot în acest număr vei mai găsi un interviu cu trupa Grimus dar și două articole retrospective despre sexul în 2013 și despre sexul în filmele anului 2013.

Plus cele mai înfricoșătoare 10 mistere ale omenirii. Plus multe altele, perfecte pentru a-ți trăi viața la gura sobei sau aiurea, alături de Playboy.

Noul număr Playboy poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând cu data de 2  decembrie.

Mai multe detalii pe www.playboy.ro.